Έχει κριθεί η πρώτη θέση στο δήμο Φυλής σύμφωνα με το aftodioikisi.gr



  Δύο εκλογικές αναλύσεις κάνει για το Δήμο Φυλής.το μεγαλύτερο site που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση,  Σύμφωνα, λοιπόν, με το aftodioikisi.gr στις αρχές Μαΐου έβλεπε Παππού και Μπουραΐμη  να πηγαίνουν στήθος στήθος για την πρώτη θέση ενώ καθώς ολοκληρωνόταν η προεκλογική εκστρατεία των παρατάξεων , το κλίμα άλλαξε άρδην υπέρ του Χρήστου Παππού. Επίσης όπως αναφέρει είναι τόσο το προβάδισμα  και  κάνει λόγο για  νίκη του Χρήστου Παππού από την πρώτη Κυριακή και  ταυτόχρονα το ντέρμπι να μεταφέρεται  πλέον για το ποιος θα πάρει τη δεύτερη θέση.

Ας δούμε παρακάτω τη αναφέρουν τα δύο δημοσιεύματα:

7 Μαΐου 2019

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Σκληρή μάχη ανάμεσα στον νυν «γαλάζιο» δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον πρώην «πράσινο» Δημήτρη Μπουραϊμή, δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί τόσο το 2010 όσο και το 2014 με το «σκορ» να είναι ισοπαλία, στο 1-1. Ο, επί τέσσερις τετραετίες δήμαρχος, Δ. Μπουραΐμης επιχειρεί να πάρει την ρεβάνς της ήττας του 2014, όταν ο νυν δήμαρχος έκανε την ανατροπή, ενώ ο Χρ.Παππούς, να διατηρήσει τα κεκτημένα. Ωστόσο, και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα στις παρατάξεις τους με αποχωρήσεις στελεχών. Αυτό το κλίμα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο, νεότερος και των δύο, επιχειρηματίας Αλέξανδρος Κουλοχέρης, ο οποίος κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος, με ανεξάρτητο συνδυασμό. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, είναι παρακινδυνευμένη η πρόβλεψη τόσο για τον αν θα «σπάσει» το δίδυμο Παππού-Μπουραΐμη για το β΄γύρο όσο, κυρίως, για τον τελικό νικητή.
https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/dimoi-dytikis-attikis-provlepseis-gia-v-gyro-telikoys-nikites-onomata/



24 Μαΐου 2019

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Σημαντικό προβάδισμα, που μπορεί να φτάσει και ως την αυτοδυναμία από τον α΄γύρο, φαίνεται ότι έχει αποκτήσει ο νυν «γαλάζιος» δήμαρχος Χρήστος Παππούς, έναντι των δύο αντιπάλων του, που επιχειρούν να αναμετρηθούν μαζί του στις 2 Ιουνίου: Τον, επί τέσσερις τετραετίες δήμαρχο, Δημήτρη Μπουραΐμη που επιχειρεί να πάρει την ρεβάνς της ήττας του 2014, όταν ο νυν δήμαρχος έκανε την ανατροπή και τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Κουλοχέρη, ο οποίος κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος, με ανεξάρτητο συνδυασμό. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο νυν δήμαρχος, εφόσον δεν καταφέρει να εκλεγεί από τον α΄γύρο, εμφανίζεται φαβορί, όποιος από τους δύο είναι αντίπαλός του στον β’ γύρο.
https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/teleytaies-provlepseis-prognostika-gia-100-megaloys-dimoys-onomata/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια