Με πανηγυρισμούς, απονομές και φιλικό αγώνα η γιορτή για την άνοδο του Εθνικού Πανοράματος



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε  εκδήλωση που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Πανοράματος , έγινε η απονομή κυπέλου από τον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ κο Κλέαρχο Τζαφέρη στην ομάδα του Εθνικού Πανοράματος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α κατηγορία καθώς και του επάθλου του πρώτου σκόρερ της Β ΕΠΣΔΑ στον  Σασχανίδη Χαράλαμπου .
Τα μετάλλια στους αθλητές ,προπονητές , εφόρους , έδωσαν  ο κος Τζαφέρης Κλέαρχος , ο πρόεδρος του ΝΠΔΠΔ Πολιτισμού και αθλητισμού Δήμου Φυλής <<Η ΠΑΡΝΗΘΑ> > κος Μαυροειδής Γιώργος , ο αρχηγός των παλαιμάχων και αντιδήμαρχος κος Αδάκτυλος Γιώργος  και μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού .
Οι παλαίμαχοι με τον αρχηγό τους Αδάκτυλο Γ ,  τίμησαν με πλακέτα την ομάδα για την άνοδο ,που παρέλαβε ο αρχηγός της Λούφης Χρήστος .
Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κος Μαυροειδής Γιώργος τίμησε τους δύο πρώτους σκόρερ της ομάδος Σασχανίδη Χαράλαμπο και Τσουτσάνη Φώτη . Επίσης τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι Πιτέλης Κώστας , Κατσίκης Αθανάσιος και Κατσίπης Νικήτας που σταματούν .
Παρευρέθηκαν από ΕΠΣΔΑ  η ταμίας κα Σακκά Γιώτα , ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου κος Μαλανδρίνος Παναγιώτης , ο πρόεδρος των παλαιμάχων κος Σκουτέλης Γιάννης , ο κος Κατσαρός Αντώνης και αρκετοί φίλοι του συλλόγου .
Ακολούθησε αγώνας μεταξύ των πρωταθλητών και των παλαιμάχων με κόουτς  τους Ράλλη Χρήστο και Σκεπετάρη Φάνη να κάνουν πολλές αλλαγές ώστε με κέφι να  συνεχιστεί ο αγώνας καταναλώνοντας σουβλάκια και μπύρες και να ανταλλάσσουν όλοι ευχές  για καλό Πάσχα και καλή συνέχεια στις δραστηριότητες των δύο ομάδων .



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια