Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αγκαλιάζει τις προσπάθειές του ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ



                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/4/2019 στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων "Συνεργασία - Δημιουργία", μεταξύ του Προέδρου του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων Γεώργιο Ρεθυμιωτάκη και των υπευθύνων Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετινγκ και Πολιτισμού του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".
  Στη συνάντηση συμμετείχαν, η κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, η κυρία Χαρά Μητσοτάκη, Τομεάρχης Δημοσίων Σχέσεων και Πολιτισμού και ο Απόστολος Κονταξής, Διευθυντής Μάρκετινγκ, Επιβατών και Επιχειρήσεων. Στην εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, με ενθουσιασμό από κοινού αποφάσισαν την προβολή της προσπάθειας των Ατόμων με Αναπηρία με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση, ξεκινώντας με Εορταστικό Bazaar Αγάπης το Πάσχα, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
    Τα δώρα που ανταλλάξαμε είναι συμβολικά και αποτελούν ορόσημο στην αρχή της συνεργασίας μας. Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ένα κόσμο καλύτερο, συνεργαζόμενοι για να δείξουμε τι μπορούμε και όχι τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Το Δ.Σ. του Κέντρου μας και τα μέλη του ευχαριστούν τους εκπροσώπους του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που μας αποδεικνύουν ότι οι μεγάλοι οργανισμοί και η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν εκφράζεται με την τσέπη αλλά με την ψυχή, την αγάπη, τον εθελοντισμό και την προσφορά όλων μας στο κοινωνικό σύνολο.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια