Κορυφαία διάκριση για το ΓΕΛ Φυλής


    Κορυφαία διάκριση στον παγκόσμιο διαγωνισμό τεχνολογίας «Land Rover 4x4 in Schools» που έγινε στο Coventry, στη Βρετανία, το σαββατοκύριακο που πέρασε. απέσπασε η ελληνική ομάδα Gravity Force (τρεις μαθητές από το Γενικό Λύκειο Φυλής και ένας από το 1ο Γενικό Λύκειο Μοσχάτου), για το πιο «μηχανολογικά εξελιγμένο όχημα»: Βασίλης Σεβασλίδης, Κυριάκος Διαούρτας, Χαρά Μπανανά, Μυρτώ Βλάχου, με συντονίστρια την καθηγήτρια Αρμενάκα Βασιλική του ΓΕΛ Φυλής.
   Το Land Rover 4x4 in Schools Technology Challenge αποτελεί μια πρωτοβουλία που δίνει στους νέους μια εικόνα για το τι χρειάζεται για να γίνεις μηχανολόγος/μηχανικός. Το πρόγραμμα στοχεύει να ενισχύσει τη γνώση και να κλιμακώσει το ενδιαφέρον για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανολογία και τα μαθηματικά μέσα από μια πρακτική και χειροπιαστή εμπειρία.
   Οι ομάδες από όλον τον κόσμο που συμμετείχαν στο παγκόσμιο Land Rover 4x4 in Schools Technology Challenge αφιέρωσαν αρκετές εβδομάδες στην έρευνα, στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στη διαχείριση του πρότζεκτ, προκειμένου να πάρουν την εθνική πρόκριση απέναντι σε άλλα σχολεία της χώρας τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια