Εμπρηστική επίθεση δέχτηκε η Ιωάννα Ζαλοκώστα



   Ένα πρωτόγνωρο γεγονός για τα δεδομένα της περιοχής εξελίχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Απριλίου από φωτιά που ξέσπασε  σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. 
  Έντρομοι ξύπνησαν κάτοικοι στην συνοικία της Ζωφριάς όταν αντιλήφθηκαν την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας Ζαλοκώστα. Η κυρία Ζαλοκώστα  είναι γνωστή  στην τοπική  κοινωνία μιας και εδώ και χρόνια ασχολείται με τα κοινά και τελευταία υπήρξε Πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ζωφριάς. Επίσης είναι ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Φυλής αλλά και έχει διατελέσει δημοσιογράφος στον ΣΥΝ ΠΑ, τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες.  


  Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ στο σημείο κατέφθασε ομάδα της ΟΠΚΕ και η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της πυροσβεστικής κάνει λόγο για εμπρηστική ενέργεια και αναφέρει ότι οι δράστες είχαν περιλούσει με βενζίνη το όχημα .
  Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυρία Ζαλοκώστα προσπάθησε να σβήσει  την φωτιά, αλλά απομακρύνθηκε από το σημείο με τις πρώτες εκρήξεις και το πυκνό καπνό που είχε πλημμυρίσει την περιοχή.  Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής περιόρισε το καταστροφικό έργο της φωτιάς πριν αυτή επεκταθεί στο σπίτι της αλλά και στο κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο. Η φωτιά βέβαια πρόλαβε και έκανε ζημιά στο σπίτι αφήνοντας το χωρίς ρεύμα, αφού προκάλεσε σοβαρή βλάβη καταστρέφοντας τον μετρητή της ΔΕΗ που βρισκόταν στο σημείο.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια