Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο αστυνομικός Διονύσης Βλάχος



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο αστυνομικός Διονύσης Βλάχος

Την υποψηφιότητα του αστυνομικού Διονύση Βλάχου, με το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, γνωστοποίησε ο επικεφαλής της και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Διονύσης Βλάχος γεννήθηκε και ζει στη Χασιά. Υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων, τα τελευταία 17 χρόνια, με συνέπεια και ευσυνειδησία. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Βασιλείου κι έχει δυο παιδιά, το Δημήτρη και την Αθηνά.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο Διονύσης Βλάχος τόνισε τα εξής. “Θεωρώ τιμή μου που επιλέχτηκα να στηρίξω το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και επιδιώκει να οδηγήσει τη Φυλή σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας. Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας δεν είναι μόνο το παρόν, αλλά, κυρίως, το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας”.
Καλωσορίζοντας το Διονύση Βλάχο στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που μάχεται, καθημερινά, μαζί με τους συναδέλφους του, για να προστατέψει κοινωνικά αγαθά, όπως η ζωή, η αρτιμέλεια και η περιουσία μας. “Η παρουσία του Διονύση στην παράταξή μας εκφράζει την αγάπη των αστυνομικών, που αναγνωρίζουν ότι βρεθήκαμε στο πλευρό της Πολιτείας και το δικό τους για να στηρίξουμε το σπουδαίο έργο τους”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια