Με τις ευλογίες της Εκκλησίας ο Θεμέλιος Λίθος του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στη Δροσούπολη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τις ευλογίες της Εκκλησίας ο Θεμέλιος Λίθος του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στη Δροσούπολη

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου , «έπεσε» ο θεμέλιος λίθος του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στη συνοικία της  Δροσούπολης Άνω Λιοσίων.
Πρόκειται για ένα έργο πνοής συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΣΠΑ 2014 – 2020) για την έναρξη του  οποίου,  όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς χρειάστηκε μεγάλος αγώνας. Ο Δήμαρχος από το βήμα της εκδήλωσης, ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο, την Τεχνική Υπηρεσία και όλους τους συνεργάτες του,  που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου,  προϋπολογισμού 3.000.000.00 ευρώ.   
Ο Χρήστος Παππούς εξάλλου,  ήταν εκείνος που κράτησε το θεμέλιο λίθο στα χέρια του και δέχθηκε την ευλογία των πατέρων της Εκκλησίας για να τον εναποθέσει στο σημείο του έργου με την ευχή η αποπεράτωσή του να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.
Στην τελετή θεμελίωσης συμμετείχαν με χαρά,  ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Μπούρας, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής κι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς.
Ακολουθεί βίντεο με τις ευλογίες της εκκλησίας και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια