Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η δικηγόρος Ιωάννα Σουλιώτη



Την υποψηφιότητα της Ιωάννας Σουλιώτη, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Η Ιωάννα Σουλιώτη είναι ασκούμενη δικηγόρος, σε δικηγορική εταιρία, που βρίσκεται στο Πεδίο του Άρεως, με κύριο τομέα δραστηριότητας το εργατικό δίκαιο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).  Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στη Βουλή των Ελλήνων κι έχει λάβει μέρος σε προσομοιώσεις Δημοτικών Συμβουλίων και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της τόνισε ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ έχουν πραγματοποιήσει σημαντικό έργο και επιθυμεί, να συμβάλει, ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία.
Καλωσορίζοντας την Ιωάννα Σουλιώτη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που θέλει να πάει μπροστά ο τόπος της. “Είναι πολύ σημαντικό για μας που θα δώσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών στο πλευρό μας, γιατί ως παράταξη εκφράζουμε τους νέους ανθρώπους, στους οποίους και ανήκει το μέλλον της Χώρας και του Δήμου μας”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια