Άλλη μία επιτυχία του Χρήστου Παππού και του Γιώργου Αντωνόπουλου



Ακούραστος αποδεικνύεται πραγματικά ο Γιώργος Αντωνόπουλος κυνηγώντας κάθε ευκαιρία που εντοπίζει προς όφελος των συμπολιτών μας. Πιστός στο όραμα του δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για συνεχή υποστήριξη των κοινωνικών ευάλωτων ομάδων, προσπαθεί συνέχεια να αναβαθμίσει και να ενισχύει τις υπηρεσίες που ήδη τους παρέχονται και εξασφάλισε μέσω ΕΣΠΑ χρηματοδότηση 70.000€ για αυτό το σκοπό. Το ποσό αυτό θα διατεθεί για τους κάτωθι σκοπούς:
  •               Η Κοινωνική Υπηρεσία θα μπορέσει να προσφέρει σε 150 άτομα ειδικό ψηφιακό εξοπλισμό με το κατάλληλο λογισμικό ώστε να εξαλείψουν το αίσθημα της μοναξιάς αλλά και να αισθάνονται πιο σίγουροι και ασφαλείς. Ο ειδικός αυτός εξοπλισμός αφορά μοναχικά άτομα τρίτης ηλικίας που δεν αυτοεξυπηρετούνται καθώς και άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες. Η εξειδικευμένη εφαρμογή λογισμικού που θα τα συνοδεύει, θα επιτρέπει στους ωφελούμενους  να έχουν επαφή, σε πραγματικό χρόνο, με εξειδικευμένο προσωπικό που χρειάζονται αλλά και με τις οικογένειές τους. Η εφαρμογή λογισμικού είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για αξιοποίηση και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας ή και διαφορετικών ψηφιακών δεξιοτήτων.
  •              Θα τοποθετηθεί στο δημαρχείο του Δήμου Φυλής σύστημα Infopoint  προκειμένου οι δημότες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δομές και τις κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Φυλής. Επίσης προβλέπεται μέσω του  Infopoint και η αμφίδρομη επικοινωνία με τους δημότες.
  •         Τέλος, θα γίνει προμήθεια ενός αυτοκίνητου για να  χρησιμοποιηθεί στην μεταφορά του προσωπικού της Κοινωνικής υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια