Προεκλογική συνεργασία Παππού-Αβράμη και κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαΐου




 Με διπλό Δελτίο Τύπου οι παρατάξεις Νέα Εποχή με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και η ΕΥΠΟΛΙΣ με επικεφαλής το Γιώργο Αβράμη ανακοίνωσαν την συνεργασία τους και την κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαΐου. Με φόντο το Φρούριο της Φυλής και μακριά από προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες ο Χρήστος Παππούς και Γιώργος Αβράμης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.



Ακολουθούν οι ανακοινώσεις:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: H παράταξη «ΕΥΠΟΛΙΣ», με επικεφαλής τον Γιώργο Αβράμη, συντάσσεται στο πλευρό μας, για να απαντήσουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, στις αναπτυξιακές προκλήσεις της επόμενης τετραετίας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
οι συνεργάτες μου κι εγώ βάλαμε, την προηγούμενη πενταετία, σε αναπτυξιακή τροχιά το Δήμο μας. Διασφαλίσαμε τη βιωσιμότητά του, αναβαθμίσαμε τις υπηρεσίες που παρέχει στους συνδημότες μας, δρομολογήσαμε κι εκτελέσαμε πάνω από εβδομήντα τεχνικά έργα, πολεμήσαμε, θεσμικά, την παραβατικότητα, στηρίξαμε τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό και δημιουργήσαμε ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης για την προστασία των συμπολιτών μας.
Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι μέσα από αυτή την προσπάθεια δημιουργήσαμε το αναγκαίο κλίμα συναίνεσης για τη λύση των προβλημάτων. Αποφύγαμε τις εντάσεις στα συλλογικά όργανα του Δήμου και σεβαστήκαμε τις απόψεις όλων των πλευρών, ακόμα κι όταν ήταν αντίθετες με τη δική μας. Πολύ πριν την ψήφιση του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ και την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχαμε θέσει, σε τοπικό επίπεδο, τις βάσεις για συν - αντίληψη και συνεργασία, με στόχο το καλό του Δήμου μας.
Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, ανοίξαμε, το Δήμο στους Θεσμούς της Πολιτείας, με μοναδικό γνώμονα τη λύση των προβλημάτων του τόπου μας.
Υποδεχτήκαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, συναντήσαμε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και φιλοξενήσαμε Αρχηγούς Πολιτικών Κομμάτων, Υπουργούς και Βουλευτές. Εκθέσαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση τις αναπτυξιακές μας προτάσεις, με στόχο τη χρηματοδότηση στρατηγικών μας επιλογών, όπως η ενεργειακή αυτοτέλεια του Δήμου και η αποκατάσταση της Χωματερής. Μιλήσαμε στην Εθνική Αντιπροσωπεία και συνεργαστήκαμε, άψογα, με την Περιφερειακή Αρχή και με όλα τα θεσμικά όργανα της Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Δείξαμε εξωστρέφεια εκτός των ορίων του Δήμου και παράλληλα, απευθύναμε μήνυμα ενότητας, στο εσωτερικό του, με στόχο τη δημιουργία ενός μετώπου για την από κοινού αντιμετώπιση των μεγάλων αναπτυξιακών προκλήσεων που βρίσκονται μπροστά μας, τη νέα τετραετία.
Η καλή πίστη και το πνεύμα ενότητας που δείξαμε εκτιμήθηκε από δημοτικές κινήσεις και προσωπικότητες, που στάθηκαν στο πλευρό μας την προηγούμενη πενταετία και συστρατεύονται μαζί μας εν όψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου. Άνθρωποι έντιμοι και πετυχημένοι επαγγελματικά και κυρίως με επίγνωση των ευθυνών τους για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου.
Η Δημοτική Παράταξη «ΕΥΠΟΛΙΣ», με επικεφαλής το συντοπίτη μας Δημοτικό Σύμβουλο & Πολιτικό Μηχανικό, Γιώργο Αβράμη, ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα!
 Η «ΕΥΠΟΛΙΣ»,  χάρη στο Γιώργο Αβράμη και την ομάδα έντιμων κι άξιων συνεργατών του, επέδειξε μεγάλη υπευθυνότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο παραμερίζοντας τα προσωπικά και κομματικά οφέλη, για το κοινό καλό. Τα τελευταία 5 χρόνια, τίμησαν τη λαϊκή εντολή των Συνδημοτών μας, ασκώντας έλεγχο στην πλειοψηφία. Παράλληλα, με τις εύστοχες παρατηρήσεις τους, συνέβαλαν στη βελτίωση των προτάσεων και πρωτοβουλιών μας.
Με βάση τα παραπάνω, εκφράζουμε τη χαρά μας που θα συμπορευτούμε με την παράταξη «ΕΥΠΟΛΙΣ» και τον Γιώργο Αβράμη. Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε, από κοινού, τη μάχη για την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας, με αφετηρία τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.
Είμαστε βέβαιοι οτι η συνεργασία αυτή κινείται στο πλαίσιο της βούλησης των συνδημοτών μας για δημιουργία συμμαχιών, με σκοπό την αντιμετώπιση των αναπτυξιακών προκλήσεων, μακριά από προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες. 

Έτσι θα έρθει μια Νέα Εποχή για το Δήμο μας.
Μαζί Συνεχίζουμε – Πετυχαίνουμε!



Χρήστος Σπ. Παππούς
Δήμαρχος Φυλής






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια