Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Γεωργία Ψαρρά-Αντωνίου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  η Γεωργία Ψαρρά-Αντωνίου

   Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ψαρρά-Αντωνίου, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
   Η Γεωργία Ψαρρά-Αντωνίου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη συνοικία Ζωφριάς, της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων. Έχει σπουδάσει γραμματειακή υποστήριξη με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Έχει επίσης παρακολουθήσει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης “ειδικός εμπορίας διαφήμισης και προώθησης προϊόντων”, “συντήρηση και επισκευή συσκευών φυσικού αερίου” και “στοιχεία οργάνωσης και παρακολούθησης αποθηκών”. Ασχολήθηκε ενεργά με το γονεϊκό κίνημα ως Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων στα Άνω Λιόσια και στο Ζεφύρι. Είναι μητέρα τριών αγοριών και γιαγιά δύο εγγονών.
   Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της, η Γεωργία Ψαρρά-Αντωνίου, δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου Παππού, επειδή έχει επιτελέσει σημαντικό έργο και θέλει να συμβάλει, ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη δημοτική περίοδο.
    Καλωσορίζοντας τη Γεωργία Ψαρρά-Αντωνίου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια υποψηφιότητα που αντιπροσωπεύει τη μαχόμενη συνδημότισσά μας. “Είναι υπόδειγμα ανθρώπου και στηρίζει την οικογένειά της και ταυτόχρονα, βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί με τα κοινά”, πρόσθεσε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια