Συνεχίζει την προσφορά και τη δράση της η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και ο Γιώργος Αντωνόπουλος



            Ακούραστοι φαίνεται ότι είναι ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος και η Υπηρεσία του Δήμου Φυλής αφού τον Μάρτιο οργάνωσαν και συμμετείχαν σε τρεις δράσεις παράλληλα με αυτές που προετοιμάζονται.
       Διένειμαν σε 1580 οικογένειες δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φυλής τα καθορισμένα είδη αλλά και 6 τόνους φρέσκα ψάρια. Θα ακολουθήσουν και άλλες διανομές ψαριών παράλληλα με τις διανομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του ΤΕΒΑ τους επόμενους μήνες μετά προσπάθειες του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργου Αντωνόπουλου.

  
2       Διοργάνωσαν και ολοκλήρωσαν, με αθρόα προσέλευση, τις δωρεάν μαστογραφίες για τις γυναίκες του Δήμου Φυλής  την Πέμπτη 28/03/2019 & την Παρασκευή 29/03/2019 στην πλατεία Ηρώων της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου. Η δράση ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής και του Αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργου Αντωνόπουλου με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία.


3      Συνεργάστηκαν με τους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ζεφυρίου που διοργάνωσαν το επιμορφωτικό σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών με τίτλο «Η Γνώση Σώζει Ζωές!» που υλοποιήθηκε από Εθελόντριες Διασώστριες της Ομάδας Κρίσεων (ΕΔΟΚ). Σε αγαστή συνεργασία ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής Γιώργος Αντωνόπουλος ένωσαν τις δυνάμεις τους προσφέροντας στους συμμετέχοντες σημαντικές γνώσεις.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια