Στον αέρα τινάχτηκαν ορισμένα προεκλογικά σχέδια !



    Η σημερινή εξέλιξη στις δικαστικές αίθουσες δεν άρεσε σε κάποιους που είχαν εναποθέσει τις τελευταίες τους ελπίδες  σε αυτή τη δίκη. Η υπόθεση αφορούσε στην μεταφορά 43 εργαζομένων των δημοτικών επιχειρήσεων  στο δήμο Άνω Λιοσίων που σύμφωνα με το κατηγορητήριο ορισμένοι από αυτούς δεν πληρούσαν τα κριτήρια μεταφοράς.
  Έκπληξη μας προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι με το δήμο μας ασχολήθηκε με άρθρο της η "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" μία μόλις μέρα πριν την καθορισμένη έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης. Βέβαια  ο έμπειρος δημοσιογράφος της εφημερίδας παρουσίασε το θέμα κρατώντας αποστάσεις στην περίπτωση που υπήρχε η σημερινή κατάληξη η οποία δεν ήταν άλλη από την μετάθεση της δίκης σε άλλη ημερομηνία.
  Στη δικαστική αίθουσα παρατηρήθηκε το εξής παράδοξο: να προσπαθεί δικηγόρος κατηγορουμένου να γίνει η έναρξη της υπόθεσης ενώ πριν ένα χρόνο έπραττε το ακριβώς αντίθετο.  Οι δικαστές από την πλευρά τους αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα υγείας που είχε ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης ανέβαλαν την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας για να ενημερωθούν οι δικηγόροι που ορίστηκαν. 
  Μετά την σημερινή μέρα τινάχτηκαν στον αέρα τα προεκλογικά σχέδια αυτών που υπολόγιζαν σε καταδίκη των κατηγορουμένων.  Οι προσδοκίες τους παρά τις προσευχές και τα τάματα φαίνεται πως έπεσαν στο κενό μιας και η πολυπόθητη γι΄αυτούς δίκη δεν ξεκίνησε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια