Με κωμωδία έρχονται μετά το Πάσχα οι Υπερφωτισμένοι!


    Την πρώτη της θεατρική παράσταση ανεβάζει το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στις 20.30, η νεοσύστατη ερασιτεχνική θεατρική Ομάδα της περιοχής μας «Υπερφωτισμένοι», η οποία είναι και η μοναδική στα Άνω Λιόσια. Πρόκειται για την κωμωδία «Παναγία Βόηθα!» σε σκηνοθεσία Γιάννη Γαλανόπουλου, που θα μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή της Ελλάδας… Μουσικές, τραγούδια και φυσικά ατάκες που θα συγκινήσουν αλλά κυρίως θα σκορπίσουν απλόχερα το γέλιο, στο θέατρο του 2oυ Λυκείου Άνω Λιοσίων.
  Οι πρόβες για το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησαν με τη σύσταση της Ομάδας, πριν από σχεδόν επτά μήνες και το αποτέλεσμα επί σκηνής είναι, χωρίς αμφιβολία εξαιρετικό, αν σκεφτεί κανείς ότι κάποιοι από τους ηθοποιούς ανεβαίνουν για πρώτη φορά πάνω στο θεατρικό σανίδι. Ο σκηνοθέτης των «Υπερφωτισμένων» Γιάννης Γαλανόπουλος έχοντας συμμετάσχει σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές παραστάσεις ως σκηνοθέτης και ηθοποιός, και βραβευθεί στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Θεατρικού Έργου 2018 για το «Φίδι Στον Κόρφο Μου», υπόσχεται μια αξιόλογη θεατρική παράσταση που θα αποσπάσει θετικές κριτικές και θα βάλει τις ρίζες για μια Ομάδα που μεγαλώνοντας θα προσφέρει στην αναβάθμιση της θεατρικής παιδείας καθώς και στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχή μας. Παίζουν αλφαβητικά: Γιάννης Γαλανόπουλος, Χρύσα Δήμου, Κατερίνα Καληνυκτάκη, Μαρία Κατσαούνη, Σωτήρης Μανάφας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Αθηνά Σκουρλή, Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου. Μαζί τους η μικρή Δήμητρα Ολυμπία Γαλανοπούλου. 
  Οι παραστάσεις γίνονται με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής αλλά και αρκετών επιχειρήσεων  - χορηγών που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία για δημιουργία θεατρικής Ομάδας στην περιοχή μας. 
  Επειδή οι θέσεις του θεάτρου είναι περιορισμένες (130) γίνονται ήδη τηλεφωνικές κρατήσεις στο 6972052268. Τις ημέρες των παραστάσεων, θέσεις θα δίνονται θέσεις μόνο εάν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια