Ενθουσιασμός και αθρόα συμμετοχή στον 2ο Μαζικό Αγώνα Δρόμου του Δήμου Φυλής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ούτε ο δυνατός βοριάς ούτε η αλλαγή της ώρας εμπόδισαν τα παιδιά και τους γονείς τους να συμμετέχουν μαζικά στον 2ο Αγώνα Δρόμου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου με μεγάλη επιτυχία στην Πλατεία Ηρώων των Άνω Λιοσίων που γέμισε χαρούμενες φωνές.
Η  άρτια διοργάνωση που έφερε την «υπογραφή» της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού η «Πάρνηθα» είχε ως κεντρικό σύνθημα «Παιδεία και Αθλητισμός το μέλλον των παιδιών μας!»
Αυτό ακριβώς επεσήμανε κατά το σύντομο χαιρετισμό του και  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκος Χατζητρακόσιας ο οποίος τόνισε πως η Παιδεία  και ο Αθλητισμός είναι  και το μέλλον του τόπου καθώς αποτελούν επένδυση για τη Νέα Γενιά. «Στα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών και στην ανυπομονησία για την έναρξη του αγώνα, φαίνεται η επιτυχία και της φετινής πρωτοβουλίας» πρόσθεσε λίγο πριν δώσει τις πολύτιμες χρηστικές οδηγίες αλλά και το σύνθημα για την έναρξη των αγώνων που χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες. Αυτές των Ενηλίκων, των Μαθητών του Δημοτικού και των Γυμνασίων – Λυκείων.
Καλή συμμετοχή κι επιτυχία ευχήθηκαν επίσης στα παιδιά ο συνδιοργανωτής Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος συμμετείχε με χαρά στις βραβεύσεις  των νικητών, που έγιναν σε κλίμα ενθουσιασμού.
Στις απονομές συμμετείχαν επίσης,  οι Πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Γιώργος Κούρκουλος.
Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε ο Νίκος Χατζητρακόσιας σε όλους τους συμμετέχοντες και στους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση καθώς και στην αγαπητή γιατρό της πόλης των Άνω Λιοσίων Κατερίνα Χλίβα που για μια ακόμη φορά πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της. `
Ακολουθούν  χαρακτηριστικά videos




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια