ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ανοικτή σύσκεψη την Τετάρτη 17 Απρίλη




ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Συντονισμός φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών Δ. Αττικής - Δ. Αθήνας
oxi.xyta.filis@gmail.com - f/b: Xωματερή ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ανοικτή σύσκεψη  την Τετάρτη 17 Απρίλη

Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καλεί φορείς και συλλογικότητες της περιοχής σε ανοικτή κοινή σύσκεψη την Τετάρτη 17 Απρίλη στις 18.30, στα γραφεία της ΕΛΜΕ στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων με αντικείμενο την οργάνωση των αντιδράσεων μας για την αποτροπή της εγκατάστασης μιας ΝΕΑΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ στην Φυλή.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η σημερινή κατάσταση στον ΧΥΤΑ Φυλής, η αποφασισμένη αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ Φυλής στους 450.000 τόνους τον χρόνο και τα πολύ επικίνδυνα σενάρια της κατασκευής μιας ΝΕΑΣ Χωματερής στην περιοχή της Γ΄ Φάσης στην εγκατάσταση της Φυλής (ΟΕΔΑ).
Το γεγονός πως στην τρέχουσα δημοτική περίοδο δεν έγινε καμιά χωροθέτηση για καινούργιο Χώρο Υγειονομικής Ταφής στην Περιφέρεια Αττικής, μας δείχνει πως κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζεται μια νέα χωματερή στην Φυλή στη Γ΄ Φάση.

Επίσης, στη σύσκεψη, με βάση αυτές τις πολύ επικίνδυνες εξελίξεις, θα συζητηθούν προτάσεις και ιδέες για μια μαζική συγκέντρωση -διαμαρτυρία που προτείνει το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για τις 5 Μαΐου (Κυριακή του Θωμά).

Πρέπει να καταστήσουμε σαφές σε κάθε αρμόδιο φορέα πως οι κάτοικοι της περιοχής μας δεν πρόκειται να δεχτούν καμιά  νέα χωματερή. Αν και τώρα δεν αντιδράσουμε, δυστυχώς θα είμαστε συνένοχοι του τρομακτικού αυτού εγκλήματος που διενεργείται εις βάρος της υγείας της δικής μας και των παιδιών μας!


Φυλή 13-4-2019

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια