Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Βασίλης Αγιασσωτέλης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Βασίλης Αγιασσωτέλης

Την υποψηφιότητα του Βασίλη Αγιασσωτέλη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Βασίλης Αγιασσωτέλης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Η οικογένειά του κατάγεται από τη Μυτιλήνη, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε και ζει στο Ζεφύρι με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά. Ασχολήθηκε με το γονεϊκό κίνημα και σήμερα είναι ενεργός πολίτης που ενδιαφέρεται για τη γειτονιά του, η οποία βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ζεφυρίου.
Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα δημοτικά όταν του το πρότεινε ο Χρήστος Παππούς, με το σκεπτικό ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου προσπαθεί.” Τα πράγματα στη γειτονιά μου είναι δύσκολα, όμως αναγνωρίζω ότι ο Δήμος το παλεύει και θέλω να βοηθήσω”, επισημαίνει.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Βασίλης Αγιασσωτέλης είναι ένας αξιόλογος συνδημότης και φίλος του.” Με το Βασίλη γίναμε φίλοι λόγω των προβλημάτων και τον εκτίμησα γιατί υπερασπίζεται με μαχητικότητα τις απόψεις του, χωρίς να κόβει τις γέφυρες επικοινωνίας με τους άλλους. Ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα και μπορεί να βοηθήσει. Είναι χαρά και τιμή για όλους εμάς που τον έχουμε στο πλευρό μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια