Υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και το Χρήστο Παππού ο Φίλιππος Τριανταφύλλου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και το Χρήστο Παππού ο Φίλιππος Τριανταφύλλου

Την υποψηφιότητα του Φίλιππου Τριανταφύλλου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Χρήστος Παππούς.
Ο Φίλιππος Τριανταφύλλου έχει  μεγαλώσει στα Άνω Λιόσια. Είναι φοιτητής Γυμναστικής Ακαδημίας, πρωταθλητής και προπονητής Ταεκβοντό. Σαν αθλητής Ταεκβοντό έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε σχολικά, πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα. Δραστηριοποιείται σαν εθελοντής σε κοινωνικές δράσεις  και είναι μέλος του ΔΣ του φιλανθρωπικού συλλόγου Δημιουργώ. Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στην επιτυχημένη εκκένωση των παιδιών της δημοτικής κατασκήνωσης Αγίου Ανδρέα που απειλήθηκαν από την πυρκαγιά στο Μάτι. Συμμετέχει στα αυτοδιοικητικά με την παράταξη ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
Ο Φίλιππος  Τριανταφύλλου ευχαρίστησε τον Χρήστο Παππού για την τιμή, να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.  Τόνισε. «Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο Άνω Λιοσίων ελπίζω να δώσει το μήνυμα στην νέα γενιά ότι για να βελτιωθεί η ζωή όλων μας πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες, με συμμετοχή στα κοινά. Η  αδιαφορία για την πολιτική και οι ατομικές λύσεις δεν οδηγούν πουθενά τους νέους. Ο συνδυασμός της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ έχει ευρύ υπερκομματικό χαρακτήρα και πιστεύω ότι αποτελείται από συνδημότες μου που τους διακρίνει η ικανότητα σε συνδυασμό με την διάθεση να προσφέρουν και να δώσουν λύσεις».
Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ένταξη του Φίλιππου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. “Ο Φίλιππος είναι ένας νέος άνθρωπος, μελλοντικός καθηγητής φυσικής αγωγής, με πνεύμα πρωταθλητή. Αυτός και οι υπόλοιποι νέοι άνθρωποι του συνδυασμού μας αποτελούν τους τυπικούς εκπροσώπους της γενιάς του αύριο, η οποία, σύντομα, θα αναλάβει τις τύχες του Δήμου στα χέρια της. Αντλούμε ως παράταξη από τους νέους σφρίγος και δυναμισμό, για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και την επόμενη δημοτική περίοδο”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια