Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η αρχαιολόγος Μαργαρίτα Κλαπάκη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η αρχαιολόγος Μαργαρίτα Κλαπάκη

Την υποψηφιότητα της Μαργαρίτας Κλαπάκη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις Δημοτικές Εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Η Μαργαρίτα, κόρη του Στέλιου Κλαπάκη, μεγάλωσε και ζει στο Ζεφύρι. Σπούδασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης και εργάζεται, ως αρχαιολόγος, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 εξελέγη Τοπική Σύμβουλος με την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του κου Σάββα Σάββα και  μέχρι σήμερα είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου.
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της, η Μαργαρίτα Κλαπάκη δήλωσε ότι η παράταξη του Χρήστου Παππού έχει επιτελέσει σημαντικό έργο και επιθυμεί να συμβάλει, ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη δημοτική περίοδο.
Καλωσορίζοντας τη Μαργαρίτα Κλαπάκη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που στρατεύεται για να πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά τον τόπο μας. “Είμαι ευτυχής που έχουμε μαζί μας τη Μαργαρίτα, όπως και πολλούς, ακόμα, νέους επιστήμονες, που αποτελούν το αύριο του τόπου μας ”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια