Έχει γίνει της ...κεραίας


   Απίστευτες εργατοώρες στην blogόσφαιρα και στο facebook από την παπαράτσι Πάρτσι που αποδεικνύεται απίστευτο λαγωνικό ξεθάβοντας "ένοχα μυστικά" του παρελθόντος!
   Καλέ, να το προσέχετε το κορίτσι! Τέτοιος ντετέκτιβ με όραμα και προοπτική για την πόλη μας δε θα σας ξανατύχει! Την τελευταία της ανακάλυψη τη μάθατε; Υπάρχουν λέει κρυμμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή!!! Βέβαια, κατά τη διαδικασία των "ανασκαφών" της παπαράτσι Πάρτσι είδε το φως και η κεραία της εποχής Μπουραΐμη, αλλά δε βαριέσαι βρε αδελφέ! Η μία ίσον …. καμία!
  Έξοχη, όντως, ανακάλυψη και σπάνιο δείγμα αγάπης για την πόλη και την υγεία των κατοίκων της η απομάκρυνσή τους, μόνο λιγουλάκι υποκριτική, θα μου επιτρέψετε!
  Βλέπετε, η αγάπη μπορεί να άργησε …… περίπου 5 χρόνια, αλλά έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες! Φουντώνουν πάντα ξαφνικά….. λίγο πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις!
Έτσι, για να μετρηθούμε και να γίνει …. της κεραίας, αγαπητοί φίλοι!
    Εντελώς φιλικά, σας προτείνουμε να μη σπαταλάτε τη φαιά ουσία του εγκεφάλου σας σε τακτικές μικροπολιτικής, αλλά σε παρουσίαση προτάσεων και εξεύρεση λύσεων!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια