Συνέπεια και συνεχείς δράσεις στην Κοινωνική Υπηρεσία από το Γιώργο Αντωνόπουλο



   Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε η ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και στήριξη είναι μείζονος σημασίας. Για το λόγο αυτό η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής στέκεται στυλοβάτης των οικονομικά αδυνάτων αναπτύσσοντας δομές και δράσεις με απώτερο σκοπό την συγκρότηση ενός κοινωνικού ιστού που συμπαραστέκεται σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
  Από τους βασικούς άξονες των παροχών που προωθούν τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας με επί κεφαλής τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Γεώργιο Αντωνόπουλο και οι οποίες συνεχώς εμπλουτίζονται είναι το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο, το Πακέτο του Φοιτητή, οι παροχές ΤΕΒΑ καθώς και το γραφείο δανειοληπτών. Παράλληλα λειτουργούν συμβουλευτικό κέντρο γυναικών, συμβουλευτικός σταθμός άνοιας, το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι", ενώ πλούσιες είναι οι δράσεις της υπηρεσίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, τους "Γιατρούς της Αγάπης" και την Ελληνική Εταιρία Σκολίωσης.
  Η κοινωνική πολιτική αποτέλεσε βασική δέσμευση του Χρήστου Παππού από την αρχή της θητείας του και στο πρόσωπο του κ. Αντωνόπουλου και των συνεργατών του βρήκε εξαρχής τα κατάλληλα άτομα για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
  Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας από το παρακάτω τρίπτυχο το οποίο είναι διαθέσιμο στις δομές της:


   Για περισσότερες πληροφορίες πλοηγηθείτε   στην σελίδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας    https://www.facebook.com/SocialServicesFyli/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια