Βίντεο και φωτογραφίες από τη θεμελίωση του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Χασιά


    Δεν πέρασαν και πολλές μέρες από την ολοκλήρωση των διαδικασιών της κατασκευής του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στη θέση Ζαϊτώ Φυλής και τα μηχανήματα του εργολάβου έπιασαν αμέσως εργασία.    
  Την Τετάρτη 27 Μαρτίου μετά την αποπεράτωση της εκσκαφής πραγματοποιήθηκε  η καθιερωμένη εκδήλωση για τη θεμελίωση του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Χασιά. Κατά τη διάρκεια υης εκδήλωσης ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστο Παππού μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου τοποθέτησαν το θεμέλιο λίθο του νέου βρεφονηπιακού σταθμού.
  Η εκδήλωση θεμελίωσης ξεκίνησε με τις ευλογίες της Εκκλησίας από τον παπά Δημήτρη εφημέριο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου. 
  Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Σπύρος Μπρέμπος ο οποίος έφερε και φιλοτέχνησε το θεμέλιο λίθο από την πηγή της Γκούρας με την ευχή να τρέξει το έργο όπως τα νερά της πηγής. 
  Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου ανέφερε η καλή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας  έχει σαν αποτέλεσμα τα έργα που εκτελούνται να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την περιοχή . Ο Αντιπεριφερειάρχης  επισήμανε ότι συνολικά στον Δήμο Φυλής, την 5ετια 2014 - 2019 η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί 24 έργα με προϋπολογισμό 44.536.386,00 €.
  Τις ευχές του για την έναρξη των εργασιών έδωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας που παραβρέθηκε στην εκδήλωση .
  Ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης ανάφερε πως για να γίνει ένα έργο χρειάζεται σχεδιασμός, τόλμη και αποφασιστικότητα  δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του δημάρχου που κατάφερε να γίνονται σήμερα τα εγκαίνια αυτού του έργου.
  Σαν καλός οικοδεσπότης  ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κλείνοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε έναν έναν τους εργαζομένους στην Τεχνική Υπηρεσία που υπερπήδησαν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια για να φτάσουμε σήμερα στην έναρξη του έργου, ευχόμενος ο νέος Παιδικός Σταθμός να είναι καλοστέργιοτος.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:






























































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια