Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Μηχανολόγος Μηχανικός Χρήστος Μουζακίτης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Μηχανολόγος Μηχανικός Χρήστος Μουζακίτης

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Μουζακίτη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε  ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Μουζακίτης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στα Άνω Λιόσια. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Δραστηριοποιείται στο χώρο των μελετών και κατασκευών, ιδιωτικών και δημόσιων έργων και έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα περιβαλλοντικά, κατασκευαστικά και ενεργειακά.  Έχει μελετήσει, κατασκευάσει και επιβλέψει πλήθος τεχνικών έργων και πολύπλοκων μηχανολογικών εγκαταστάσεων.  Παντρεμένος με τη Ελένη Λιάκου, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, όπου φοιτούν οι δύο κόρες του. 
Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη, ο Χρήστος Παππούς ανέφερε: «Ο Χρήστος είναι ένας άρτια καταρτισμένος επιστήμονας και σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος. Η εμπειρία του σε ενεργειακά θέματα και η αγάπη του για την πόλη, όπου ζει και εργάζεται, συνέβαλαν καταλυτικά στην πρόσφατη σύμβαση του Δήμου με  την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής για την ενεργειακή αναβάθμισή του. Είμαι βέβαιος ότι η συμβολή του στην παράταξη θα είναι ουσιαστική, με την αποτελεσματικότητα, τις οργανωτικές ικανότητές του, τις γνώσεις και το ήθος του».
Από την πλευρά του ο Χρήστος Μουζακίτης ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για την τιμή να τον συμπεριλάβει στους ανθρώπους της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και τόνισε πως θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου. Όπως ο ίδιος δηλώνει: «Εκτιμώ την εμπιστοσύνη του Χρήστου Παππού στο πρόσωπό μου και συμμερίζομαι την αγάπη του για τον τόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και το όραμά του να τον κάνουμε καλύτερο. Πιστεύω ότι μέσα από στοχευμένες δράσεις, σκληρή δουλειά και συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια