Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Ανέστης Σιδηρόπουλος



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Ανέστης Σιδηρόπουλος

Την υποψηφιότητα του Ανέστη Σιδηρόπουλου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου,  γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Ανέστης Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στην περιοχή του Βιοτεχνικού Πάρκου (ΒΙΟ.ΠΑ) Άνω Λιοσίων. Σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, ως υπεύθυνος σε μεγάλη εταιρία (ΒΙΑΚΑΡ ΑΕ) εισαγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, παίρνοντας μέρος σε δραστηριότητες αθλητικών συλλόγων της περιοχής μας.
Όπως αναφέρει, αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού να είναι υποψήφιος επειδή θέλει να βοηθήσει στην αθλητική ανάπτυξη του τόπου μας.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι ο Ανέστης Σιδηρόπουλος είναι ένας ακόμα νέος άνθρωπος που στρατεύεται με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, επειδή αγαπάει την περιοχή του και θέλει να βοηθήσει να πάμε ακόμα πιο μπροστά. “Οι νέοι άνθρωποι που έχουν όραμα για τον τόπο μας παλεύουν στο πλευρό μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια