Δύναμη Ασυμμετοχής και περσινά ξινά σταφύλια



   

   Είναι τόσος ο  πανικός τους που έχουν ξαμοληθεί παραδουλεύτρες,σφήγκες , ούφο και λοιποί συγγενείς προς αναζήτηση  κρυμμένων σκελετών στο ντουλάπι. Από τη βιασύνη τους ότι ανακάλυψαν την Αμερική δεν κάνουν το κόπο να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο και εκθέτουν τους "δικούς" τους ανθρώπους , εκτός αν έχουν άλλα στο μυαλό τους.
   Εδώ και πολύ καιρό έχουμε γράψει ότι μπάζει νερά η τράτα του Μπουραΐμη και αντί να δουν πως θα γλιτώσουν το ναυάγιο, μιας και ένας-ένας φεύγουν, εκτονώνουν τα νεύρα τους επιδιδόμενοι σε πρακτικές φαρισαϊσμού.  Οσονούπω, πάντως,  νέος κρότος θα ακουστεί καθώς ακόμη ένα παλιό στέλεχος  της Δύναμης Συμμετοχής φεύγοντας έκλεισε για πάντα πίσω του την πόρτα.   
  Είναι φανερό πως το Παράπονο Φυλής σας χαλάει τη σούπα και να σκεφτείτε ότι ακόμη δεν έχει αρχίσει για τα καλά να ασχολείται με το θέμα των εκλογών. Όπως κάνει τα οκτώ έτη λειτουργίας του, να μιλά πάντοτε  με αποδείξεις και στοιχεία, έτσι θα πράξει και το επόμενο διάστημα χωρίς να έχει να φοβηθεί κάτι.
  Όσο για μεροκάματα, παραγιούς και λοιπές εκφράσεις  σας συμβουλεύουμε να κλείνετε καλά την πόρτα, γιατί το επόμενο τοκ τοκ που θα ακούσετε δε θα είναι από υποψήφιο αλλά ........ από τον εισαγγελέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια