Νέος πονοκέφαλος στην παράταξη του Κουλοχέρη



 Νέος πονοκέφαλος σήμερα στην παράταξη του Αλέξανδρου Κουλοχέρη σχετικά με τα άτομα που εμφανίστηκαν να κάνουν δηλώσεις ως μαχητές-υποστηρικτές-υποψήφιοι στην παραταξιακή του εφημερίδα. Το  φύλλο της εφημερίδας του Φεβρουαρίου που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο φαίνεται πως έχει μείνει πίσω στις εξελίξεις. Παρουσιάζει δηλώσεις υποστηρικτών, ίσως προγενέστερες ή ακόμα χειρότερα φέρονται να τις έχουν κάνει άτομα που ούτε καν το γνώριζαν.
  Μετά τη διάψευση του Βαγγέλη Ρίζου που τον εμφάνιζαν ως συστρατευόμενο με την παράταξη του Αλέξανδρου Κουλοχέρη, ακόμη μία περίεργη υπόθεση έκανε την εμφάνισή της. Με σημερινό δελτίο τύπου η παράταξη Νέα Εποχή ανακοίνωσε νέα υποψήφια σύμβουλο, αλλά το μυστήριο είναι πως η μητέρα της σύμφωνα με την εφημερίδα φαίνεται να είχε δηλώσει ότι "θα σταθώ δίπλα του με όλες μου τις δυνάμεις". 
   Ερωτήματα γεννιούνται για το αν η δήλωση πήγαινε προς τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη ή προς το Χρήστο Παππού, μιας και η κόρη της βάζει υποψηφιότητα με την παράταξη του Δημάρχου. Επίσης , άγνωστο παραμένει ακόμη πως η συγκεκριμένη εφημερίδα βρήκε τις δηλώσεις ενός ακόμη που μπαίνει στην μάχη και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον με τον Αλέξη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει φωτογραφία του. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο υποψήφιος να μην είχε λογαριασμό στο facebook και έτσι να έμεινε ορφανό το σχετικό κουτάκι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια