Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Δημήτρης Πουλιάσης



   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Δημήτρης Πουλιάσης


Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πουλιάση με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Ο Δηµήτρης Πουλιάσης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει µόνιµα στα Άνω Λιόσια, στη συνοικία του Αγ. Νικολάου. Είναι απόφοιτος του ΚΕΤΕΚ αργυροχρυσοχοΐας και δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, στο τομέα της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού, ως συνιδιοκτήτης επιχείρησης. Εκλέχτηκε, δύο φορές, μεταξύ των πρώτων, στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014. Από το 2012 μέχρι το 2014 διετέλεσε Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και συνεργάστηκε άψογα με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, δήλωσε ότι συστρατεύεται με το Χρήστο Παππού, επειδή την προηγούμενη πενταετία πρόσφερε έργο. “Ο Χρήστος Παππούς πέτυχε σημαντικά πράγματα και  θέλω να στηρίξω αυτή την προσπάθεια, για να πετύχουμε, στη νέα δημοτική περίοδο, ακόμα περισσότερα για τους συνδημότες μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι ο Δημήτρης Πουλιάσης,  είναι ένας νέος άνθρωπος που, ήδη, μετράει, δύο θητείες στην τοπική αυτοδιοίκηση. “Ο Δημήτρης θεωρείται έμπειρος συνάδελφος και διαθέτει ενωτικό πνεύμα. Θα βοηθήσει στην προσπάθεια για να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο, ακόμα πιο μπροστά, την επόμενη τετραετία, όπως είχε βοηθήσει και ο αείμνηστος πατέρας του, ο Κώστας Πουλιάσης, που είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος επί Δημαρχίας Στέργιου Πανάγου”, δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια