Η γη της επαγγελίας που δημιούργησε ο Δημήτρης Μπουραΐμης στη Φυλή



    Τη γη της επαγγελίας φρόντισε το 2004 ο τότε δήμαρχος Φυλής να εξασφαλίσει για την περιοχή. Για να είναι σίγουρος ότι θα επιτευχθεί ο στόχος, τη δέσμευσε για τα επόμενα 20 χρόνια ώστε να μην μπορέσει κανένας να του χαλάσει τα σχέδια. 
  Ο βενιαμίν  τότε δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λιάκος,  σημερινός ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Χρήστου Παππού, ήταν αυτός που είχε το θάρρος να καταψηφίσει αυτά τα σχέδια. Ο Γιάννης Λιάκος μιας και έβλεπε από τότε τι θα επακολουθούσε, ήταν ο μοναδικός που πήγε απέναντι στην απόφαση του "παντοδύναμου" μιας και στις εκλογές του 2002  είχε ψηφίσει το 79% της Χασιάς τον Δημήτρη Μπουραΐμη
 Για να πούμε την αλήθεια το 2013 ο Δημήτρης Μπουραΐμης προσπάθησε να ανατρέψει αυτά που ο ίδιος είχε ψηφίσει, αν και γνώριζε πολύ καλά ότι αυτό δε γινόταν και το έκανε  απλά για τα μάτια του κόσμου. 
   Σήμερα παρατηρούμε τα στελέχη της Δύναμης Συμμετοχής-Δύναμη Αλλαγής να αλλοιώνουν την ιστορία για ίδιον συμφέρον με το νεαρό να "πιάνει το νήμα" από το 2012 και μετά , ο δε δεινός κυνηγός ονειρεύεται λαγούς που τους κυνηγάνε. Από την άλλη όμως δε γίνεται καμία αναφορά στην επίμαχη υπογραφή του 2004
    Το αμίλητο νερό φαίνεται πως ήπιαν και αυτοί που έβλεπαν να έχει μεγάλο δίλημμα ο Χρήστος Παππούς για το τι θα ψηφίσει. Αν και ήταν παρόν επικοινωνιακό τους στέλεχος, ακόμη προσπαθεί να δει πως θα γράψει αυτά που άκουσε, μιας και ο δήμαρχος δεν άφησε περιθώρια επιλογών. Αν και έχουμε την εντύπωση ότι ούτε από εκεί θα υπάρχει αναφορά  στην υπογραφή του 2004 μιας και αξίωμα σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο είχε δικό τους στέλεχος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια