Αυτοψία Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στο μεγάλο έργο της ανάπλασης στη Λεωφόρο Φυλής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτοψία Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στο μεγάλο έργο της ανάπλασης στη Λεωφόρο Φυλής

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει το μεγάλο έργο που αφορά στην ανάπλαση της Λεωφόρου Φυλής. Αυτοψία στο έργο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Υποδομών Θανάση Σχίζα και τον ειδικό συνεργάτη Δημάρχου Γιάννη Λιάκο.

«Είναι ένα τεράστιο έργο που μόλις ξεκίνησε και θέλει το χρόνο του για να ολοκληρωθεί. Ανακατασκευάζουμε, εκσυγχρονίζουμε και θωρακίζουμε την κεντρική οδική αρτηρία του Δήμου μας, για πρώτη φορά μετά από 50 και πλέον χρόνια. Είναι κατανοητό ότι υπάρχουν δυσκολίες, προβλήματα και πρόσκαιρη ταλαιπωρία. Κάνουμε ότι μπορούμε να μειώσουμε την αναστάτωση. Είναι όμως ένα έργο απαραίτητο που το χρειάζεται ο τόπος και όλοι εμείς και πιστεύουμε πως με την ολοκλήρωσή του θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής» υπογραμμίζει ο Χρήστος Παππούς.

«Είναι ένα έργο που αλλάζει εκ βάθρων τη λειτουργικότητα της Λ. Φυλής. Οι εργασίες εξελίσσονται τμηματικά. Ξεκινήσαμε με την τοποθέτηση των αγωγών ομβρίων υδάτων που είναι το πιο δύσκολο και χρονοβόρο μέρος του έργου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπόγειας υποδομής, ξεκινάμε την δεύτερη φάση που αφορά στο έργο της ανάπλασης το οποίο εκτείνεται συνολικά σε μήκος 3.600 μέτρων και καλύπτει τις περιοχές από τον Άγιο Ιωάννη μέχρι και το Ζεφύρι στα όρια του Καματερού» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών Θανάσης Σχίζας. 

Ο προϋπολογισμός του έργου σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε ο Δήμος Φυλής ανέρχεται στα 4.981.000 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, δημοπρατήθηκε και εκτελείται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια