Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Σπυριδούλα (Ρούλα) Πατήλα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Σπυριδούλα (Ρούλα) Πατήλα

Την υποψηφιότητα της Σπυριδούλας (Ρούλας) Πατήλα με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Η Ρούλα Πατήλα σπούδασε φυσικοθεραπεία και είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά. Διετέλεσε Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου (ΑΕΖ), Δημοτική Σύμβουλος Φυλής και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, τη δημοτική περίοδο 2011-2014. Έχει επίσης ασχοληθεί με την προώθηση και τις δημόσιες σχέσεις στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) και σε ομάδες ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών, όπως Παναχαϊκή, ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, Ιωνικός, Αχαρναϊκός και Αιγάλεω. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος στον ΠΑΟ Φυλής.
Αποδέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού να είναι υποψήφια με την παράταξή του επειδή εκτιμά ότι πρόσφερε σημαντικό έργο την προηγούμενη πενταετία. “ Ο Χρήστος Παππούς και οι συνεργάτες του πρόσφεραν την προηγούμενη πενταετία. Στρατεύομαι μαζί τους για να πάμε ακόμα πιο μπροστά τον τόπο”, τόνισε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πατήλα.
“Η Ρούλα είναι, πριν απ’ όλα, φίλη μου και έχει δείξει ότι θέλει να πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μπροστά. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη μετριοπάθεια και το πνεύμα συναίνεσης με το οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα. Συμφωνούμε ότι με συνεργατικό πνεύμα και δουλειά μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας και να συνεχίσουμε, ως Δήμος, την ανοδική μας πορεία”, τόνισε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Ρούλας Πατήλα ο Χρήστος Παππούς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια