Τα έργα στον Άγιο Νικόλαο κυριάρχησαν στην κοπή της πίτας του ομώνυμου συλλόγου (Βίντεο)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα έργα στον Άγιο Νικόλαο κυριάρχησαν στην κοπή της  πίτας του ομώνυμου συλλόγου
Σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν στην ραγδαία αναβάθμιση που συντελείται στη συνοικία του Αγίου Νικολάου, έκανε  ο Δήμαρχος Φυλής  Χρήστος Παππούς, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ομώνυμος σύλλογος για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του. 
Ο Δήμαρχος Φυλής  αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία για όλους ξεκίνησε το χαιρετισμό του ζητώντας συγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί λόγω του όγκου των έργων που είναι σε εξέλιξη στη συνοικία.  «Σας έχουμε ταλαιπωρήσει στον Άγιο Νικόλαο με τις ασφαλτοστρώσεις  στους δρόμους, με τις διανοίξεις νέων οδών, με την πλατεία Ερατώ στη βελανιδιά που κατασκευάζουμε , με το φυσικό αέριο που ήρθε πρώτα σε αυτή την περιοχή, με τα led που έρχονται » είπε ο Δήμαρχος Φυλής.
Ο Χρήστος Παππούς δεσμεύτηκε  ότι η Διοίκηση θα παραμείνει δίπλα στους δημότες ενώ επιλύοντας ένα χρόνιο θέμα που ταλανίζει επί μια δεκαετία τους κατοίκους της περιοχής ανακοίνωσε  την έναρξη των δωρεάν δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας. «Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, πρώτα ο Θεός, ξεκινά η Δημοτική Συγκοινωνία στα Άνω Λιόσια. Η μια γραμμή είναι Άγιος Νικόλαος –Ζωφριά-κέντρο –κορμός –Ζεφύρι» είπε καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Φυλής.
Ο Χρήστος Παππούς συνομίλησε από μικροφώνου με κατοίκους της περιοχής και έκανε αποδεκτό το αίτημα που του υπέβαλλαν και αφορά στην δημιουργία της Στέγης του Αγίου Νικολάου στην πλατεία Ερατώ που είναι υπό κατασκευή.
Το μεγάλο πρόβλημα της ανυπαρξίας συγκοινωνιακής σύνδεσης μεταξύ του Αγίου Νικολάου και υπόλοιπου Δήμου είχε θέσει εξάλλου στην αρχική του τοποθέτηση και ο πρόεδρος του συλλόγου Παντελής Δρόσος.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας υπογράμμισε  στο χαιρετισμό του πως ο Άγιος Νικόλαος  με το φυσικό αέριο, την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα σχολεία  και την τοποθέτηση λαμπτήρων LED είναι η πρώτη συνοικία του Δήμου που αναβαθμίζεται ενεργειακά. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός αφιέρωσε το κομμάτι του στον πρόεδρο του συλλόγου Παντελή Δρόσο,  ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία σε όλους υπογράμμισε πως «προτεραιότητα μας είναι τα παιδιά μας που πρέπει να μεγαλώσουν με χαμόγελο για να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο» ενώ ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας υπογράμμισε πως ο Άγιος Νικόλαος  πρωτοπορεί στον τομέα της ενεργειακή αναβάθμισης και  αφιέρωσε το κομμάτι του σε έναν κάτοικο της περιοχής.   
Κατά τα λοιπά η βραδιά κύλισε με πολύ κέφι και  χορό αφού ο σύλλογος είχε φροντίσει εκτός από την καλή φιλοξενία και  το καλό φαγητό να εξασφαλίσει και μια υπέροχη ορχήστρα με ταλαντούχους μουσικούς και μια εξαιρετική ερμηνεύτρια.
Απόσπασμα από το χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού :




    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια