Κοπή βασιλόπιτας και αποκριάτικο πάρτυ από τους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων


Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής, που θα πραγματοποιηθεί για όλους τους Σταθμούς, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Νικολάου(Κων/νου Παρθένη 29 Άνω Λιόσια).
Η εκδήλωσή θα ξεκινήσει με την παράδοση «Πιστοποιητικών Υιοθεσίας Ευχών»σε κάθε σταθμό ξεχωριστά από τοMakeAWish(Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), όπου θα αναφέρονται οι ευχές που πραγματοποιήθηκαν από τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaarμας για τα παιδάκια που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Θα ακολουθήσει η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των σταθμών μας κι ηκλήρωση δώρων για τα παιδιά του κάθε σταθμού.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα όμορφο Αποκριάτικο Πάρτυ για μικρούς και μεγάλους, με ξυλοπόδαρους, έμπειρους εμψυχωτές (ανιματέρ) και κλόουν, έτοιμους να ανεβάσουν το κέφι της εκδήλωσης στα ύψη!!!

Σας περιμένουμενα διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε θερμές ευχές για το 2019 !!!

Με εκτίμηση,          
                                                                                                                Ο Πρόεδρος  Ν.Π.Δ.Δ.                                                                                        «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ»                                        Παναγιώτης Καμαρινόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια