Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Θανάσης Μαργαριτίδης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Θανάσης Μαργαριτίδης
Την υποψηφιότητα του Θανάση Μαργαριτίδη με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου,  γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Ο Θανάσης Μαργαριτίδης γεννήθηκε στο Ζεφύρι, όπου μεγάλωσε και τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί στους τομείς των τεχνολογιών σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Πέραν τούτου έχει εργαστεί σε νευραλγικές θέσεις του Δημόσιου τομέα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των τροφίμων και της καφεστίασης.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο Θανάσης Μαργαριτίδης δήλωσε τα εξής:
“Πιστεύω ότι έχοντας εργαστεί στον απαιτητικό ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως γέννημα θρέμμα  της περιοχής, έχω την κατάρτιση, την εμπειρία και την όρεξη να βοηθήσω το τόπο μου. Πάντα σε συνεργασία με το Χρήστο Παππού τον οποίο εμπιστεύομαι, καθότι τον γνωρίζω  προσωπικά για χρόνια”.
Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Θανάσης Μαργαριτίδης είναι ένας πολύ αξιόλογος νέος άνθρωπος που στρατεύτηκε για να βοηθήσει τον τόπο. “ Η παράταξή μας έχει συγκεντρώσει πολλούς νέους ανθρώπους που βλέπουν ότι γίνεται έργο και θέλουν να προχωρήσουμε, όλοι μαζί, ακόμα περισσότερο την επόμενη δημοτική περίοδο”, πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια