Αποτελεσματικός κατά της κακοκαιρίας ο Δήμος Φυλής (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελεσματικός κατά της κακοκαιρίας ο Δήμος Φυλής



Με ετοιμότητα ανταποκρίθηκε ο Δήμος Φυλής στη χιονόπτωση και τον παγετό που επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας 7 προς Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2018.
Ο μηχανισμός του Δήμου είχε ενεργοποιηθεί από την περασμένη εβδομάδα και αντέδρασε έγκαιρα και αποτελεσματικά. 
Τα εκχιονιστικά μηχανήματα καθάρισαν αμέσως τους δρόμους και έριξαν μεγάλες ποσότητες αλατιού, κατά του παγετού.
Στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας βρέθηκε ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός και οι εργαζόμενοι του Δήμου. Στο πλευρό τους ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης μαζί με τους Αντιδημάρχους Ζεφυρίου και Φυλής Γιάννη Μαυροειδάκο και Σπύρο Μπρέμπο. Τους συνέδραμαν όλα τα μέλη της δημοτικής ομάδας του Χρήστου Ππαπού, τα οποία βρέθηκαν στους δρόμους, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Αναπλ. Δήμαρχο Μαρίνο Σαρλά, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα, τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Νίκο Χατζητρακόσια και Γιάννη Κρεμύδα, τους Προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων Φυλής Ελένη Λιάκου και Ζεφυρίου Ηλία Κοκκίνη, τον ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου Γιάννη Λιάκο κά.
Το αποτέλεσμα της προσπάθειας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς οι δρόμοι έμειναν ανοιχτοί, παρά την πυκνή χιονόπτωση, ιδίως στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, στα βόρεια των Άνω Λιοσίων και στα υψηλά σημεία της Ζωφριάς. Εξ άλλου ο Δήμος έριξε μεγάλες ποσότητες αλατιού , προς αποφυγήν του παγετού, ενώ διένειμε δωρεάν αλάτι και στους κατοίκους για να προστατεύσουν από την ολισθηρότητα τους ιδιόκτητους χώρους. 
«Καταφέραμε να μην επηρεαστεί η οικονομική ζωή της πόλης από την κακοκαιρία. Ο Δήμος θα παραμείνει σε επιφυλακή, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας» δήλωσε ο Μιχάλης Οικονομάκης.
Την ικανοποίησή του για την κινητοποίηση του Δήμου εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρήστος  Παππούς. «Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και το προσωπικό του Δήμου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να λειτουργήσει κανονικά η πόλη και γενικά να λειτουργεί σωστά ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή τις θεομηνίες, όπως γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες. Κι αυτό, χωρίς να παραγνωρίζω ότι εδώ επικρατούν ειδικές συνθήκες, αφού ο Δήμος Φυλής βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας» τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια