Ξεκινά με πόρους του Δήμου Φυλής η ανέγερση της Στέγης του ΑΙΓΕΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά με πόρους του Δήμου Φυλής η ανέγερση της Στέγης του ΑΙΓΕΑ

Ξεκινούν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου οι εργασίες για την ανέγερση της Στέγης Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού,  σε υλοποίηση της δέσμευσης του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, προς τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «Ο ΑΙΓΕΑΣ».

Ο Χρήστος Παππούς υπέγραψε, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019,  τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου, με την εταιρεία ΑΨΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε η οποία αναδείχθηκε ανάδοχος, μετά από Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, που διενήργησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.
«Κάναμε πράξη τη δέσμευσή μας. Η Στέγη του Αιγέα γίνεται πραγματικότητα. Επενδύσαμε σημαντικούς πόρους του Δήμου μας στον Πολιτισμό και θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του. Τα ήθη και έθιμα, η πολιτιστική κληρονομιά, ο άυλος πολιτιστικός πλούτος αυτού του Δήμου είναι για εμάς εργαλεία ανάπτυξης και προβολής του τόπου μας» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

«Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, κάνουμε τις πρώτες τομές παρουσία αρχαιολόγων και αμέσως μετά ξεκινά το έργο. Πιστεύουμε πως μέχρι το τέλος του μήνα, αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν,  θα γίνει η θεμελίωσή του κτιρίου. Πρόκειται για ένα νέο και σύγχρονο Δημοτικό κτίριο, το οποίο  σύμφωνα με την μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, ακολουθεί την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική και υλοποιείται με πόρους του Δήμου Φυλής» επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια