Τέσσερα νέα πρόσωπα στην παράταξη «Νέα Εποχή»


Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, διάλεξε τη γιορτή του στενού του συνεργάτη, για να ανακοινώσει, όχι ένα, ούτε δυο… αλλά τέσσερα νέα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν, στις επικείμενες εκλογές, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή» στο οποίο είναι επικεφαλής.

Οι νέοι συνεργάτες του Χρήστου Παππού είναι ενεργοί πολίτες στα Άνω Λιόσια και το Ζεφύρι και προέρχονται από το χώρο του επιχειρείν, του αθλητισμού αλλά και το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου Φυλής. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Σωτήρη Τσουκαλά, πρώην Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου, επιχειρηματία και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ζεφυρίου.

Διονύση Κατηφόρη, καταξιωμένο παλαιστή και προπονητής του ΔΑΣ Ζεφυρίου. Θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ζεφυρίου.

Βαγγέλη Ραβανό, προϊστάμενο του contact center που είναι η «καρδιά» της επικοινωνίας του δημότη με τη Δημοτική Αρχή. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής.

Χρήστο Καλοκύρη, ελεύθερο επαγγελματία, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια