Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση για τους μαθητές νηπιαγωγείου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση για τους μαθητές νηπιαγωγείου
Τη δυνατότητα σους μαθητές νηπιαγωγείου να αποκτήσουν θεατρική παιδεία έδωσε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής (Α’ ΕΣΕ), σε συνεργασία με τη τοπικό θέατρο ΘΕΣΠΙΣ, που διεθύνει ο συντοπίτης μας Παύλος Ζήκας.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Α’ ΕΣΕ Γιάννη Κρεμύδα οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, Ο ΜΑΓΟΣ ΜΕΡΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ».
Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη παράσταση που είναι από τις προτεινόμενες από το Υπουργείο Παιδείας και περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του http://e-yliko.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2469:%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BD,-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BB%CE%B9%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83&Itemid=124
Η υπόθεση είναι πολύ απλή, αλλά και διασκεδαστική: Ο Μάγος Μέριλιν βρίσκεται στο δάσος και φωνάζει να έρθει κοντά του η νεράιδα των λουλουδιών με τους φίλους της για να την μάθει πως ζούν οι άνθρωποι στην πόλη, αλλά και να  κάνουν μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ζήκας Παύλος, Θεοδώρα Τσέπα , Καμίτσης Βασίλης
 Καλλιτεχνική επιμέλεια – Σκηνοθεσία: Πάνος Καλουδάς 
Κοστούμια: Μάικ Νικολάτος
Σκηνογραφία: Κώστας Γώγουλος
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Νίκταρης
Αναφορικά με την παράσταση ο Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε τα εξής.
«Είμαστε πολύ ευτυχείς που δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν με μια πολύ καλή παιδική παράσταση και παράλληλα να στηρίξουμε το ντόπιο πολιτιστικό δυναμικό μας. Ο Παύλος Ζήκας και οι συνεργάτες του κάνουν πολύ καλή δουλειά και δικαιωματικά έχουν τη στήριξη του Δήμου μας, αποδεικνύοντας ότι ο τόπος μας διαθέτει τους ανθρώπους που χρειάζεται για να πάει μπροστά».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια