Προετοιμάζεται ο Δήμος Φυλής για την έλευση του χιονιά



  Το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται  θα επηρεάσει και την Αττική σύμφωνα με τις προγνώσεις την ΕΜΥ. Τα πρώτα χιόνια  αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους από το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου και στην περιοχή μας.
  Ο Δήμος Φυλής προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα και από νωρίς το πρωί όλος ο στόλος του δήμου είναι σε ετοιμότητα. Το μεσημέρι  προσωπικό και οχήματα που έχουν δρομολογηθεί για αυτό το σκοπό, άρχισαν να συγκεντρώνονται μπροστά από την Παναγιά Κανάλα για τον πρώτο μεταξύ τους συντονισμό και  για το καθορισμό των τομέων ευθύνης του καθενός. 
 Τον όλο συντονισμό έχει αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης συνεπικουρούμενος από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε Φυλής Σπύρο Μπρέμπο και την Πρόεδρο της Δ.Ε Φυλής Ελένη Λιάκου, μιας και τα φαινόμενα θα πλήξουν περισσότερο τη Χασιά 
   Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς παραβρέθηκε στο σημείο για να δει τις προετοιμασίες και να δώσει τις ανάλογες εντολές, που στόχο έχουν την προστασία των πολιτών από τα καιρικά φαινόμενα. Όπως δήλωσε, όλο το αρμόδιο προσωπικό είναι σε επιφυλακή και έχουν γίνει όλες οι ενέργειες για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών με κύριο σκοπό να μείνουν ανοικτοί οι δρόμοι σε περίπτωση χιονόστρωσης. 
   Η προμήθεια των απαραίτητων ποσοτήτων αλατιού έχει ήδη πραγματοποιηθεί και διαμοιραστεί στα σημεία που θα επηρεαστούν περισσότερο ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση τα μηχανήματα, όπως μας δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης που μόλις είχε επιστρέψει από το συντονιστικό της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής. Επίσης μόλις γίνει  ο διαχωρισμός των οχημάτων στους τομείς ευθύνης τους, αυτά θα μετακινηθούν προς τα εκεί και θα είναι έτοιμα για ό,τι προκύψει.
  Το ανακατασκευασμένο εκχιονιστικό της Φυλής είναι επίσης πανέτοιμο για να δώσει τη δική του μάχη όπου κριθεί απαραίτητο όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Δ.Ε Φυλής Ελένη Λιάκου. 

Ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο συγκέντρωσης : 















   
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια