Στο OPEN TV τα παιδιά του Χοροθεάτρου “ΑΜΥΝΑ” του Δήμου Φυλής




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά και... μάλλον,  ούτε και η τελευταία που τα παιδιά του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ αναδεικνύουν το όμορφο πρόσωπο του Δήμου Φυλής πανελλαδικά!


Αυτό θα συμβεί και παραμονές Πρωτοχρονιάς και πιο συγκεκριμένα  το μεσημέρι της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου στις 14:30 το μεσημέρι όπου το χοροθέατρο “ΑΜΥΝΑ” του Δήμου Φυλής θα εμφανιστεί στην εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” που παρουσιάζει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Στην εκπομπή θα προβληθεί το υπέροχο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του ΟPEN Μένιας Κούκου, η οποία,  λάτρης της δράσης του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Φωταγώγηση του Δέντρου του Δήμου Φυλής - και φέτος για πρώτη φορά στο Ζεφύρι - απ΄ όλου και αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μέρος λοιπόν της υπέροχης βραδιάς στο Ζεφύρι και του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τα παιδιά της ΑΜΥΝΑΣ υπό την καλλιτεχνική Διεύθυνση του Χορογράφου Ορέστη Δημητρίου και της αγαπημένης ηθοποιού Βίνας Ασίκη,  θα προβληθεί πανελλαδικά μέσα από το ΟΡΕΝ.

Τα παιδιά της ΑΜΥΝΑΣ εξάλλου, θα ψάλλουν τα κάλαντα ενώ θα ακούσουμε τη Βίνα Ασίκη να μιλάει για τη ζωή και την καλλιτεχνική της πορεία, που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον Δήμο Φυλής.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα εορταστικά “γυρίσματα” και στο πλατό της εκπομπής, βρέθηκε μαζί με τα παιδιά του Χοροθεάτρου εκπροσωπώντας το Δήμο Φυλής ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η ΓΡΙΖΑ και Δημοτικό Σύμβουλος Γιώργος Καραϊσκάκης, ο οποίος στηρίζει το Χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ και την πολυσχιδή δράση του, με όλες του τις δυνάμεις.

Εν ολίγοις,  μείνετε συντονισμένοι! Η συνέχεια, το μεσημέρι της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου στις 14:30 στο ΟPEN TV.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια