Πρωτοχρονιά στη Φυλή κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός BLUE SKY (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτοχρονιά στη Φυλή κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός BLUE SKY
Πρωτοχρονιά στη Φυλή θα κάνουν φέτος, δεκάδες  χιλιάδες τηλεθεατές του  Blue Sky, αφού το τρίωρο εορταστικό πρόγραμμα που θα προβάλλει ο τηλεοπτικός  σταθμός για την Πρωτοχρονιά, μαγνητοσκοπήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.
«Είναι η δεύτερη εορταστική εκπομπή που κάνουμε με τον Blue Sky.Εντάσσεται στο πλαίσιο των στοχευμένων και πολυεπίπεδων  δράσεων που έχουμε αναπτύξει, με στόχο την προβολή και την ανάδειξη της Φυλής, σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό πολιτιστικής κληρονομιάς» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος ο οποίος έχει αφιερωθεί σε αυτή την τεράστια πρόκληση και έχει καταφέρει ήδη σημαντικά αποτελέσματα.
Μπροστά από το Δημαρχείο «Νικόλαος  Λιάκος» στήθηκε ένα τεράστιο τηλεοπτικό πλατώ, με φυσικό σκηνικό την γιορτινά στολισμένη πλατεία και το Βενετσιάνικο Carousel  το οποίο μάλιστα «εκμεταλλεύτηκε» έξυπνα στα γυρίσματα η σκηνοθέτιδα Μαρία Πλατάνου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Γεωργία Μάλλιου ξεκινά εντυπωσιακά την εκπομπή της πάνω στο Carousel,  και καλωσορίζει τον κόσμο στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.
«Καλή Χρονιά από τη Φυλή, την πιο όμορφη περιοχή της Ελλάδος. Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη ,αισιοδοξία και ελπίδα» ευχήθηκε μέσω της εκπομπής ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος εκτίμησε πως το 2019 θα είναι καλύτερη χρονιά.  
Από κει και πέρα ξεκινά ένα παραδοσιακό Ελληνικό πρόγραμμα διάρκειας περίπου τριών ωρών με Κρητικούς, Ποντιακούς, Θρακιώτικους, Νησιώτικους και Αρβανίτικους χορούς. Ιδιαίτερη αίσθηση στην εκπομπή κάνουν τα χορευτικά του  Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού «Η Γρίζα» το χορευτικό  τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής  και το χορευτικό από τον Παραδοσιακό Σύλλογο Γυναικών «ΦΥΛΑΣΙΑ». Τα κορίτσια του  Γιώργου Καραϊσκάκη και της  Ιωάννας Τσεβά, με τις χρυσοποίκιλτες παραδοσιακές και επιβλητικές φορεσιές των γριζοφόρων  και τον αρμονικό χορό τους, πέτυχαν και αυτή τη φορά να μεταδώσουν και να επικοινωνήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη βαριά παράδοση της Φυλής και του Αρβανίτικου πολιτισμού.
Η εκπομπή στην οποία οικοδεσπότης και πρωταγωνίστρια είναι η φιλόξενη Δημοτική Ενότητα Φυλής θα προβληθεί  τρεις φορές. Στις  31 Δεκεμβρίου στις  23.00 το βράδυ, την 1 Ιανουαρίου στις 13.10 και την ίδια μέρα σε επανάληψη στις 19.30. Οι τηλεθεατές εκτός Αττικής σε Ελλάδα και εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να δουν την εκπομπή μέσω της ιστοσελίδας του τηλεοπτικού σταθμού στη διεύθυνση: http://blueskytv.gr/live-tv/
Ακολουθούν  δύο χαρακτηριστικά Videos από τα γυρίσματα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια