Με την "Μελωδία των Ξωτικών" ευχήθηκαν καλές γιορτές οι μαθητές των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου (βίντεο)



   Από νωρίς ο κόσμος πλημμύρισε το κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσει την "Μελωδία των Ξωτικών" που θα πρωταγωνίστησαν οι μαθητές των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου. Το ανακαινισμένο κλειστό είχε φορέσει τα γιορτινά του για να δεχτεί τους καλεσμένους των μικρών πρωταγωνιστών.  
    Οι καλεσμένοι μπορούσαν να γευτούν τα καλούδια που υπήρχαν σε κάθε σπιτάκι και σε κάθε πάγκος. Ζεστό κρασί,ζεστή σοκολάτα, μαλλί της γριάς, ποπ κορν και γλυκίσματα που βουτούσαν στο συντριβάνι της σοκολάτας ήταν αυτά που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση. Μέχρι να αρχίσουν να ξετυλίγουν το ταλέντο τους οι μικροί πρωταγωνιστές ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα παράλληλα δρώμενα που γινόντουσαν στο χώρο.
      Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς μέσα από τις έξι χριστουγεννιάτικες χορογραφίες που παρουσίασαν καθήλωσαν όλους του καλεσμένους. Σαν πραγματικοί καλλιτέχνες και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που είχαν πάρει από τις δασκάλες τους οδήγησαν τους θεατές στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που υπήρχε ξεχνώντας τις όποιες σκοτούρες μπορεί να είχαν. 
   Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάση Σχίζα και της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου  Γιάννη Μαυροειδάκο και τους δημοτικούς συμβούλους  που στέκονται αρωγοί στους παιδικούς σταθμούς. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο έδωσε και στο προσωπικό των παιδικών σταθμών και εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών για την σπουδαίο λειτούργημα  που προφέρουν για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τη τοπική σύμβουλο και αντιπρόεδρο των παιδικών σταθμών  Άννα Κουμερτά  στην πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει για την αναγέννηση των σταθμών. 
    Ο κύριος Κουρκουλος ευχαρίστησε το δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς  και φροντίζει να έχουν ότι χρειάζονται. "Αδερφέ Κούρκουσε, συγχαρητήρια, είσαι απίθανος" ήταν τα λόγια του δημάρχου για αυτή την καταπληκτική εκδήλωση.  Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους γονείς για τα βλαστάρια τους καθώς και τους παππούδες και τις γιαγιάδες που είναι οι στυλοβάτες της οικογένειας. Κλείνοντας τις ευχές του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τις δασκάλες που κάνουν τα πάντα για τα δικά μας παιδιά και όλο το προσωπικό για ότι έχουν κάνει για τους παιδικούς σταθμούς Ζεφυρίου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση:























































































































































    










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια