Δελτίο τύπου του Δ,Σ. Τριτέκνων


                                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
                                                                                                   
                                                                                                                         Πέμπτη 27/12/2018

Μετά λύπης μας παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες ημέρες την πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Τριών Τέκνων Δήμου Φυλής Κλέλια Βαρβαρίγου να οργανώνει μια συγκέντρωση υπό τον τίτλο "επανεκκίνηση" και να προσπαθεί να μαζέψει υπογραφές που να φτάνουν το 1/5 των μελών, με αίτημα την άμεση σύγκληση εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Η προσπάθειά της απέβη άκαρπη, επί της ουσίας, αφού δε συμπλήρωσε το απαιτούμενο αριθμό μητρώων ενώ έχασε και τις εντυπώσεις που τόσο πολύ "πάσχισε" να κερδίσει, γιατί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη αποφασίσει γενική συνέλευση στις 30/1.

Μας λυπεί αφάνταστα η πρωτοβουλία της πρώην προέδρου, η οποία αναγκάζει το Δ.Σ να προβεί σε όλα τα νόμιμα μέσα για να διαφυλάξει το κύρος του Συλλόγου.

Ως μέλη του Δ.Σ που παλεύουμε όλα ισότιμα για έναν κοινό τόπο, μας ενοχλεί το γεγονός ότι, αν και η κα Βαρβαρίγου τιμήθηκε με την ύψιστη θέση, μετά την ήττα της στις εκλογές, λειτούργησε ως λιποτάκτης δηλώνοντας τον πρώτο μήνα παραίτηση και επανήλθε πριν λίγες ημέρες, εκμεταλλευόμενη την αναταραχή που υπήρξε στα εσωτερικά του Δ.Σ. Αναταραχή, που έληξε με τις αρχαιρεσίες της 5ης Δεκεμβρίου, κατά τις οποίες εξελέγη το μεταβατικό προεδρείο.

Άπαντες οφείλουν να σεβαστούν ότι ο Σύλλογος δεν είναι ιδιοκτησία ενός προσώπου αλλά των 560 οικογενειών που εκπροσωπεί. Ο κύριος πυλώνας του είναι το καταστατικό και με βάση αυτό προχωρούν οι διαδικασίες.

Οι προσωπικές αντιπάθειες δεν ωφελούν κανέναν και σίγουρα δεν τιμούν εκείνους που έθεσαν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τον εαυτό τους στην κοινή προσπάθεια και τον εθελοντισμό.

Επαναλαμβάνουμε, προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο Σύλλογος Τριών Τέκνων Δήμου Φυλής είναι ανοιχτός σε όλα τα μέλη του τις ώρες και τις ημέρες που έχει ανακοινώσει το ΔΣ.

Καλές γιορτές με Αγάπη , Υγεία , Ευτυχία και Ελπίδα

Για το ΔΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια