«Βραδιές Παιδικού Κινηματογράφου» στη Δημοτική Ενότητα Φυλής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία και αθρόα συμμετοχή η πρεμιέρα του Παιδικού Σινεμά στη Δημοτική Ενότητα Φυλής

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι «Βραδιές Παιδικού Κινηματογράφου» στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό όταν ξεκίνησαν ως θεσμός φέτος το καλοκαίρι και δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Φυλής.
Οι «Βραδιές Κινηματογράφου» άνοιξαν το βράδυ του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου, με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων», μία μεγάλη παραγωγή του 2018, με άφθονο χιούμορ και ηθικά διδάγματα. Μια κατάμεστη αίθουσα γέλασε και διασκέδασε με τον Νταγκ, έναν άνθρωπο των σπηλαίων που μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, προσπαθούν να ενώσουν τη φυλή τους απέναντι στην εχθρική απειλή του Λόρδου Νουθ, ώστε να σώσουν το σπίτι τους. Ενθουσιασμένοι οι μικροί δημότες καθηλώθηκαν στις αναπαυτικές καρέκλες της αίθουσας του Δημαρχείου «Νικόλαος Λιάκος» της Δημοτικής Ενότητας Φυλής και απόλαυσαν την ταινία τρώγοντας ποπ κορν και πίνοντας χυμό που πρόσφερε δωρεάν σε όλους ο Δήμος Φυλής. Δεν είναι όμως λίγοι και οι γονείς που απόλαυσαν εξίσου την ταινία κινουμένων σχεδίων.
Η βραδιά έκλεισε για τους μικρούς δημότες με μία, δύο, τρεις (ποιος μετράει όταν είναι δωρεάν…) βόλτες με το carousel (καρουζέλ) που έχει στηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Φυλής και θα εξακολουθήσει να πηγαίνει αμέτρητες βόλτες τους μικρούς δημότες έως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019. Οι χριστουγεννιάτικες φιγούρες που φωταγωγούν την Κεντρική Πλατεία συμπλήρωσαν το γιορτινό ντεκόρ.
Έτσι, οι μικροί δημότες έφυγαν ενθουσιασμένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και την ταινία «Σέρλοκ Ζούμπομς» και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και την ταινία «Η Ζουγκλοπαρέα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια