Δ.Ε.Ν: Προχωράει η νέα παράταξη Μπουραΐμη

Η φωτογραφία στάλθηκε μαζί με το Δελτίο Τύπου (για να μην υπάρχει πάλι παρεξήγηση με το άτομο που τις τραβάει) 


    H πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εφημερίδα Παραπολιτικά θορύβησε την παράταξη Μπουραΐμη. Τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν, από φίλα προσκείμενη ιστοσελίδα, μαρτυράει το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. 
   Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, για να εξισορροπήσει τα πολύ αρνητικά αποτελέσματα, ανακοινώνει την κοινή κάθοδο όχι με το Νικόλαο Πολ. Λιόση αλλά με τους Ενεργούς Πολίτες που το μοναδικό τους στέλεχος είναι ο κύριος Λιόσης.  Με την κίνηση αυτή ευελπιστεί, τόσο στη δημοσκόπηση που τρέχει όσο και σε αυτή που θα έρθει με τον καινούργιο χρόνο, να ξεκολλήσει από τα χαμηλά ποσοστά στα οποία βρίσκεται.
   Μέσα από το σημερινό δελτίο τύπου της παράταξης φαίνεται επίσης ξεκάθαρα ότι πολλοί της έχουν γυρίσει την πλάτη και καλεί έτσι σε συστράτευση όσους απέχουν συνειδητά από τα κοινά να την στελεχώσουν. 
    Η συμφωνία της Δημοκρατικής Ένωσης Νίκης (Δ.Ε.Ν.) έγινε στη βάση κοινών αρχών και αξιών όπως αναφέρει το δελτίο τύπου. 
   Το Παράπονο Φυλής στη νεοσυσταθείσα Δ.Ε.Ν, εύχεται καλή επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου :



Κοινή κάθοδος στις εκλογές ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ


Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και της Φυλής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης και ο εκπρόσωπος της κίνησης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Πολ. Λιόσης, μετά από πολύμηνη συνεργασία, ανακοινώνουν την κοινή τους πορεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η συμφωνία έγινε στη βάση κοινών αρχών και αξιών και σηματοδοτεί την ανάγκη για αλλαγή στον τόπο μας, αλλαγή που δε μπορεί να υπάρξει χωρίς ενότητα.

«Όλοι μαζί» δημιουργούμε μια νέα συλλογική έκφραση, μια νέα, ισχυρή δύναμη πολιτικής, που στηρίζεται στην ισοτιμία και την κοινή αντίληψη για την αντιμετώπιση  των προβλημάτων της περιοχής.

Απευθύνουμε κάλεσμα για συστράτευση και κοινή κάθοδο στις εκλογές σε όσους απέχουν συνειδητά από τα κοινά αλλά και σε όλες τις δυνάμεις του Δήμου, οι οποίες θέλουν να ανατρέψουν το σύστημα δομών και προσώπων που, μέσα από τη χωροταξική και ταξική στοχοποίηση, συνεχίζουν να λυμαίνονται την περιοχή μας.  

«Όλοι μαζί» συμβάλλουμε σε μια  Δημοκρατική Ένωση Νίκης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια