Επίσκεψη του αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου στον τραυματισμένο αστυνομικό


  Τον τραυματισμένο αστυνομικό επισκέφθηκαν στα επείγοντα ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζεφυρίου Δήμου Φυλής: Μαυροειδάκος Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ειδικών Φρουρών: Στρατός Μαυροειδάκος, ο Ταμίας της Ένωσης Ειδικών Φρουρών  Νικόλαος Ζερίτης, εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και αρκετοί συνάδελφοι.


 Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ένας αστυνομικούς του Α.Τ. Μενιδίου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να ελέγξει δύο Ρομά που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης στο Ζεφύρι, όταν ο αστυνομικός έκανε σήμα στους δύο Ρομά να σταματήσουν για έλεγχο. Αυτοί όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρουν τον αστυνομικό. 
Ο άτυχος αστυνομικός έχει σπάσει τη γνάθο του και θα υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ έχει χτυπήσει και στο πόδι. 
Λίγη ώρα αργότερα, μετά από μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ., οι Ρομά εντοπίστηκαν από ομάδα της αστυνομίας και συνελήφθησαν, ενώ στην κατάθεση τους κάνουν λόγο για ατύχημα.

   Στις δηλώσεις  στο katechaki.gr, ο Γιώργος Σταματάκης πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που έρχεται να καταδείξει ότι Δυτική Αττική παραμένει φωλιά εγκληματικότητας». Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, τόνισε: «τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί, αλλά κάποιοι δεν τα αντιλαμβάνονται. Η Δυτική Αττική χρειάζεται άμεσα ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό και μέσα, ιδίως οι Υπηρεσίες Ασφαλείας. Τέτοια περιστατικά δείχνουν πως όχι μόνο οι πολίτες, αλλά ακόμη και οι αστυνομικοί κινδυνεύουν.Εμείς ως Ένωση στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφο, αλλά και σε όλους τους αστυνομικούς της Δυτικής Αττικής που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους στη μάχη με το έγκλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια