Η χρονιά έκλεισε με καλύτερο δυνατό τρόπο για την σχολή BG Kickboxing Academy


 Με 5 Χρύσα, 1 αργυρό, 1 χάλκινο μετάλλια ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών για την σχολή  BG Kickboxing Academy 

.. Αναλυτικά αποτελέσματα :
Άγγελος Γιακουμής low kick, K1. 🥇Α κατ. 
Μαυροματιδης Αλεξανδρος Full contact, K1. 🥇Α κατ. 
Σουρσος Μιχάλης low kick 🥇Β κατ. 
Κοσμίδου Αλεξάνδρα low kick 🥈Α κατ. 
Ορφανίδης Άγγελος low kick 🥉Α κατ. 
Η χρονιά έκλεισε με καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια και την διάκριση που έκαναν..



.. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές.. BG


Λίγα λόγια για την σχολή:

Η Σχολή BG Kickboxing Academy εμφανίστηκε στο χώρο της άθλησης και του πρωταθλητισμού το 2010. Εμβαθύνοντας σε ένα άθλημα που αγαπάνε, οι δύο πρώην πρωταθλητές, Μπάμπης Παπαδόπουλος και Γιώργος Χαλκίδης ένωσαν τις γνώσεις τους για το kickboxing δημιουργώντας την Ακαδημία BG.
Η Σχολή, αν και μετρά  μόνο 6 χρόνια ζωής, έχει ήδη εδραιωθεί στο χώρο του kickboxing.  Με συμμετοχές σε πρωταθλήματα και διοργανώσεις του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας, συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις 3-4 κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα. Οι δύο εκπαιδευτές έχουν αναλάβει την προπόνηση κορυφαίων αθλητών όπως είναι οι Ζαμπίδης, Μπένοβ, Πανταζή, Κουρούνη και άλλους.

Παρόλο που ο πρωταθλητισμός είναι το «γερό χαρτί» της BG, στη Σχολή υπάρχει χώρος για όλους· η BG δίνει μεγάλη έμφαση και σε όλους εκείνους που θεωρούν το kickboxing απλά είδος άθλησης και άσκησης. Για το λόγο αυτό υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα και συγκεκριμένα τα τμήματα που λειτουργούν είναι τα εξής: Παιδικό, Εφηβικό, Αρχαρίων και Αγωνιστικό. Οι δύο εκπαιδευτές αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας, διδάσκουμε οι ίδιοι δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα μικρά παιδιά, γιατί πιστεύουμε ότι εκεί βρίσκεται το μέλλον του kickboxing. Ο τρόπος διδασκαλίας εστιάζει επίσης στο σεβασμό, την πειθαρχία και την ευγένεια. Η τεχνογνωσία που αποκτήσαμε με τη συμμετοχή μας σε επαγγελματικούς αγώνες μεταδίδεται στους αθλητές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η Σχολή BG Kickboxing Academy λειτουργεί στα Άνω Λιόσια Αττικής. Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει 2 αίθουσες 200τμ κάθε μία. Η πρώτη αίθουσα περιλαμβάνει ρινγκ ενώ και στις δυο υπάρχουν αποδυτήρια με ντουζιέρες ενώ στο χώρο της σχολής διατίθενται και όργανα γυμναστικής για περαιτέρω άσκηση και ενδυνάμωση των αθλητών.


Αν λοιπόν πάντα σας ενδιέφερε το kickboxing αλλά διστάζετε να το τολμήσετε, οι δύο εκπαιδευτές, ο Μπάμπης και ο Γιώργος σας προσκαλούν στην Ακαδημία BG για να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με το μαχητικό αυτό άθλημα και γιατί όχι, να σας μυήσουν στον κόσμο… BG!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια