Τιμήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πάλης και τον ΔΑΣ Ζεφυρίου ο Χρήστος Παππούς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τιμήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πάλης και τον ΔΑΣ Ζεφυρίου ο Χρήστος Παππούς

Με λόγια εκτίμησης, θερμά συγχαρητήρια και δύο τιμητικές πλακέτες τιμήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον ΔΑΣ Ζεφυρίου, στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας Πάλης Ανδρών & Γυναικών «Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπάρτακος» στο Ζεφύρι.
«Είναι σημαντικό που η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στον αθλητισμό και την πάλη», υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ο Ολυμπιονίκης και πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Κώστας Θάνου, και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποστήριξη αυτή. Ως αναγνώριση της υποστήριξης του Δημάρχου στο άθλημα, ο κ. Θάνου του απένειμε τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.
Με θερμά λόγια και τιμητική πλακέτα, την οποία του απένειμαν αθλήτριες του ΔΑΣ, τίμησε τον Χρήστο Παππού και ο ΔΑΣ Ζεφυρίου, «για την απαράμιλλη συμβολή του στην πρόοδο και καταξίωση των παλαιστών-τριών του Ζεφυρίου». «Ο Δήμαρχος Φυλής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και έμπνευση για όλους τους Δημάρχους, καθώς το έντονο ενδιαφέρον και η συμβολή του στην εξέλιξη του αθλήματος και τους παλαιστές του δήμου μας, είναι αξιέπαινα», υπογράμμισε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Πάλης ΔΑΣ Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαϊδης. 
Ο Δήμαρχος κηρύττοντας την έναρξη του Πανελλήνιου Τουρνουά, τόνισε ότι ο εκλιπόντας Ντίνος Παπαγεωργίου θα μείνει στη μνήμη μας για τη σημαντική προσφορά του στην περιοχή για την πάλη και ευχήθηκε στους αθλητές «καλά παλέματα, χωρίς τραυματισμού».

Ακολουθεί video του Δημάρχου Χρήστου Παππού:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια