Βρήκε τον ιδιοκτήτη και του παρέδωσε το πόνι ο Σπύρος Μπρέμπος (βίντεο)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βρήκε τον ιδιοκτήτη και του παρέδωσε το πόνι ο Σπύρος Μπρέμπος
Επέστρεψε, με φροντίδα του Αντιδημάρχου Σπύρου Μπρέμπου, στον ιδιοκτήτη του το πόνι που είχε βρεθεί, την περασμένη Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, να περιπλανάται, χαμένο στην οδό Πηνειού. Ο Αντιδήμαρχος, που έχει ιδιόκτητο στάβλο με άλογα, το φιλοξένησε μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου 2018, που διήρκεσε η αναζήτηση του ιδιοκτήτη.
Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από το δημοσίευμα του ΦΥΛΑΡΧΟΥ, ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο, ο οποίος, αφού πιστοποίησε, με τη βοήθεια του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη, ότι του ανήκει το ζώο, μπήκε στη διαδικασία επιστροφής του.
Ο Σπύρος Μπρέμπος και ο ιδιοκτήτης μετέβησαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, όπου ο δεύτερος υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι το ζώο του ανήκει, ότι  το παρέλαβε σώο κι αβλαβές κι ότι εντός μηνός θα προσκομίσει στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα.
Εν συνεχεία ο Αντιδήμαρχος μετέφερε με το ειδικό όχημα το ζώο στο σπίτι του ιδιοκτήτη. Προηγουμένως διαδραματίστηκαν συγκινητικές στιγμές στο στάβλο, όταν το πόνι αποχωρίστηκε τα άλογα του Σπύρου Μπρέμπου. Ιδιαίτερη λύπη για τον αποχωρισμό αισθάνθηκαν και τα μικρής ηλικίας παιδιά του Αντιδημάρχου που δέθηκαν με το ζώο αυτές τις μέρες.
Τη χαρά τους για την αίσια έκβαση της υπόθεσης εξέφρασαν οι Μιχάλης Οικονομάκης και Σπύρος Μπρέμπος.
«Ο Δήμος, έδειξε ετοιμότητα και σε αυτό το θέμα και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους Σπύρο Μπρέμπο και Ελένη Λιάκου για την πολύτιμη συνδρομή τους», δήλωσε ο Μιχάλης Οικονομάκης.
Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπρέμπος εστίασε σε κάποιες δημόσιες δηλώσεις και δημοσιεύματα.
«Έχουμε συνηθίσει τα ψέματα και την κακοήθεια ορισμένων. Συντηρώ από παιδί ζώα και δεν θα μου διδάξουν ζωοφιλία ορισμένοι, οι οποίοι ρυπαρογραφούν και διατυπώνουν άθλιους υπαινιγμούς. Νομίζω, ότι τέσσερα χρόνια συστηματικής κατασυκοφάντησης είναι αρκετά» κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Φυλής.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια