Απάντηση των σωματείων στους φασίστες της Χρυσής Αυγής




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση των σωματείων στους φασίστες της Χρυσής Αυγής
Τα Εργατικά Σωματεία και οι Φορείς του Δήμου Φυλής που συσπειρώνονται στη Λαϊκή Επιτροπή Φυλής καταγγέλλουμε την απαράδεχτη επίθεση εναντίον του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Η προσπάθειά τους να εκβιάσουν και να εκφοβίσουν το ΔΣ της Ένωσης δεν πρέπει να περάσει.
Πολύ περισσότερο δεν πρέπει να περάσει η προσπάθεια που κάνουν οι φασίστες να φέρουν σε αντιπαράθεση τα Εργατικά σωματεία και τους φορείς με την Ένωση Γονέων που στόχο έχει να διασπάσει και να αποδυναμώσει τον αγώνα του λαού της περιοχής μας για τα οξυμένα εργατικά – λαϊκά προβλήματα, τη φτώχεια, την ανεργία και τη συνολική υποβάθμιση της περιοχής μας.
Μάλιστα ως εχθροί του κινήματος, για να πετύχουν τους σκοπούς τους, καταφεύγουν στη λαθροχειρία και στο ψέμα, εμφανίζοντας μία ανακοίνωση Σωματείων και Φορέων ως δήθεν κομματική. Μάλιστα, σκόπιμα αποκρύβουν τα ΔΣ των Σωματείων και των Φορέων που την υπογράφουν.
Γίνεται αντιληπτό ότι οι φασίστες, για ακόμη μία φορά, αξιοποιούν τα οξυμένα προβλήματα της περιοχής μας για να επιτεθούν στο εργατικό – λαϊκό κίνημα και σε όποιον αγωνίζεται, για να χύσουν το δηλητήριο του ρατσισμού και του φασισμού, για να τη βγάλουν πάλι «καθαρή» τα αφεντικά και το σύστημα που τους γέννησε και τους τρέφει.
Τα Εργατικά Σωματεία και οι Φορείς της πόλης μας, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στην πολιτική που γεννάει φτώχεια – ανεργία και υποβάθμιση. Ο λαός της περιοχής γνωρίζει ποιοι πρωτοστάτησαν και συνεχίζουν να πρωτοστατούν σε αυτόν τον αγώνα που το επόμενο διάστημα χρειάζεται να γίνει ακόμα πιο μαζικός, βάζοντας στο στόχαστρο όσους μας έφεραν ως εδώ και  απομονώνοντας τους εχθρούς του κινήματος, τους  φασίστες της Χρυσής Αυγής.   
Συνδικάτο Οικοδόμων (Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής)
Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων (Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής)
Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου
Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων (ΟΓΕ)
Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου (ΟΓΕ)
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Α. Λιοσίων – Ζεφυρίου – Καματερού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια