Ψευδές και άηθες δημοσίευμα εξόργισε το Νίκο Χατζητρακόσια



  Ο κιτρινισμός και η προσπάθεια προπαγάνδας στην οποία επιδίδεται τοπικό μέσο συμφερόντων εκκολαπτόμενης παράταξης, προκάλεσε την οργή ενός ατόμου που χαίρει της εκτίμησης της μαθητικής κοινότητας. Ο λόγος για τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκο Χατζητρακόσια του οποίου το έργο έχει κατά κοινή ομολογία αναβαθμίσει το επίπεδο των σχολείων της περιοχής, ενώ ο συγκαταβατικός χαρακτήρας, το χαμηλών τόνων προφίλ του και η άψογη συνεργασία με τους παράγοντες της εκπαίδευσης έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

  Στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο  κύριος Χατζητρακόσιας φανερά θιγμένος από την κακοήθεια όσων προσπαθούν να αμαυρώσουν το έργο που γίνεται για την παιδεία αναφέρει τα παρακάτω :

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί γονείς και μαθητές.
Με αφορμή πρόσφατη δημοσίευση φυλλαδίου με το οποίο επιχειρείται κατά τρόπο ψευδές, άηθες και χωρίς στοιχεία, η συκοφάντηση κι απαξίωση του έργου και των προσπαθειών στο χώρο των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας σας ενημερώνω ότι:
- Θα συνεχίσω αδιάλειπτα με συνέπεια κι αποτελεσματικότητα, να εργάζομαι για τις βέλτιστες συνθήκες λειτουργίας των σχολείων μας.
- Θα συνεχίσω την ωφέλιμη συνεργασία με τους Διευθυντές, καθηγητές, μαθητές και γονείς, αποδεχόμενος πάντα γόνιμες προτάσεις, αιτήματα και παρατηρήσεις για την εύρυθμη κι ασφαλή λειτουργία των σχολικών κοινοτήτων.

Θεωρώ όμως ασέβεια και αλαζονεία όταν η κακόβουλη κριτική προέρχεται από εκείνους που με προσωπική τους ευθύνη είτε λόγω αδιαφορίας, είτε ανικανότητας, άφησαν τα Γυμνάσια και Λύκειά μας ασυντήρητα, ανασφαλή και χωρίς εκπαιδευτικό εξοπλισμό.Ευτυχώς κρίθηκαν ως αποτυχόντες και απομακρύνθηκαν.
Αντιμετωπίζοντας τις μεγάλες ελλείψεις που παραλάβαμε σας παραθέτω μέρος φωτογραφιών που αποδεικνύει την προσπάθεια που γίνεται και συνεχίζεται να εξοπλιστούν τα σχολεία μας με πραγματικό υλικό κι όχι <<χάρτινους υπολογιστές >> όπως κάποιοι αναφέρουν.
Σας ευχαριστώ πολύ.

(Ευχαριστώ πολύ τους επικριτές μου που δίνουν την αφορμή να μιλήσω για τον εαυτό μου και το έργο μου.
Λυσίας αρχαίος ρήτορας)


   Όπως ήταν αναμενόμενο ο κύριος Χατζητρακόσια δέχτηκε καταιγισμό σχολίων από πλήθος κόσμου που εξέφρασε την εκτίμησή του για το πρόσωπο και το έργο του .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια